Kolego, och艂o艅 i pomy艣l logicznie. Jak to mo偶liwe, 偶e miliony ludzi na ca艂ym 艣wiecie od lat u偶ywa tych "g贸wien" a Internet nie jest zalany lawin膮 post贸w o niedzia艂aj膮cej poczcie? Chyba zdajesz sobie spraw臋, 偶e email to jedno z najbardziej podstawowych zastosowa艅 ka偶dego komputera i z najprzer贸偶niejszymi skrzynkami jest jako艣 skonfigurowany na 99% urz膮dze艅. I co, nikomu nie dzia艂a i cisza w eterze? Zmowa? Spisek? Nie wierzysz w to chyba.
Wniosek jest taki, 偶e to nie komputer jest g贸wniany, tylko co艣 z konfiguracj膮 u Ciebie. By膰 mo偶e u kogo艣 jeszcze, trudno mi powiedzie膰, bo nie s艂ysza艂em o podobnym przypadku, ale tak czy owak to jest jaki艣 margines margines贸w.
Wspominasz o 5 skrzynkach. Czy wszystkie s膮 w Onet, jak sugeruje tytu艂 w膮tku, czy u r贸偶nych operator贸w? Podobnie, jak cz臋艣膰 przedm贸wc贸w, nie mam najlepszej opinii o poczcie od Onetu, ale nie wiem, czy to w艂a艣nie po stronie serwera pocztowego le偶y Tw贸j problem.
Je偶eli program nie daje si臋 poprawnie skonfigurowa膰 niezale偶nie od operatora poczty, a komputer wci膮偶 jest na gwarancji, udaj si臋 z nim do najbli偶szego autoryzowanego serwisu.
Edited by Miko艂aj Maciejko, 30 March 2018 - 10:38.