Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPod Nano 3G - pytania nowicjusza

• Please log in to reply
31 replies to this topic

#26 migrena

migrena
  • 6337 posts
  • SkądŁódź

Posted 25 February 2008 - 19:09

czasem mozna sciagnac informacje o utworach nawet do nieotagowanych plikow. jest duzo programow ktore to potrafia, a informacje sa sciagane zazwyczaj z cddb/freedb. jednak im wiecej informacji ma program utworze (np caly album w jednym katalogu) tym precyzyjniejsze beda wyniki.

#27 Max915

Max915
  • 121 posts

Posted 25 February 2008 - 21:09

autorowi posta gratuluję przezorności, za to nie będzie musiał uczyć się na własnych błędach. Swoją drogą to po przeczytaniu przeze mnie tylu tematów i postów uważam, że iPODy są naprawde delikatne, a iTunes beznadziejnie niedopracowane, trudne w użyciu i kompletnie nieintuicyjne. Ale koniec narzekania spadam posiedzieć (pogrzebać) w iTunesie:D

#28 W2K

W2K
  • 19 posts

Posted 25 February 2008 - 23:42

To już wyeksploatuję ten wątek do końca. :wink: Co bardziej polecacie: Futerał ochronny , czy folie na wyświetlacz , kółko i tył ? Zależy mi zwłaszcza na tyle, bo widzę że najłatwiej się rysuje. Dodam że nie mogę przeznaczyć na to zbyt wielkiej sumy. Max 70 zł

#29 KrisP

KrisP
  • 802 posts

Posted 25 February 2008 - 23:54

Za 69zł możesz znaleźć w Media / Saturn / iSpot etui firmy Belkin, które właśnie chroni prawie całego iPod'a Nano 3G - oprócz ekranu. Jest wykonane z gumy z tego co pamiętam :) Przy okazji można zmienić kolor swojego iPod'a ;)

#30 Michu

Michu
  • 2614 posts
  • SkądSzczecin

Posted 26 February 2008 - 16:07

Kupiłem sobie właśnie silikonowe etui marware (45zł), w zestawie jest ochronna folia na ekran i clickwheel - masz pełną ochronę :) Ja jak zwykle zakładając folię wszystko skopałem, bo dostało się pod nią trochę kurzu, i teraz nie chce się dobrze przykleić :/ Ale etui jest ok - polecam.

#31 W2K

W2K
  • 19 posts

Posted 26 February 2008 - 19:07

A co myślicie o tym : [url=http://www.cortland.com.pl/44571_Belkin_Remix_PC_CSE_iPod_nano_3G_spin%3B_srebrny.html]Belkin Remix PC CSE iPod nano 3G spin; srebrny[/url]
Ew które Etui z tej stony możecie polecić ?

#32 Michu

Michu
  • 2614 posts
  • SkądSzczecin

Posted 26 February 2008 - 22:19

Kupiłem sobie właśnie silikonowe etui marware (45zł), w zestawie jest ochronna folia na ekran i clickwheel - masz pełną ochronę :) Ja jak zwykle zakładając folię wszystko skopałem, bo dostało się pod nią trochę kurzu, i teraz nie chce się dobrze przykleić :/ Ale etui jest ok - polecam.

Przetarłem folię denaturatem i umyłem mydłem - przykleiła się niemal idealnie. Żadnych pęcherzyków pod spodem, a ponieważ jest bezklejowa można ją tak przyklejać kilka razy. Takie info dla kogoś komu się nie uda za pierwszym razem - poprzednim razem straciłem nadzieję i niepotrzebnie wywaliłem folię do kosza ;).

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users