Login z polskimi znakami. Zmienił się układ klawiszy
Posted 03 February 2018 - 17:59
mam niebagatelny problem. Wylogowalem się z AppleID. Obecnie korzystam z logowania się imieniem i nazwiskiem ale ostatnio wystąpił duży problem, gdy wciskamy "z" pojawia sie "y", ale to jest największym zmartwieniem problem pojawia się gdy chcę wpisać w moim loginie literę "ń", wtedy pojawia się znak "~". Przez to nie mogę się zalogować do systemu. Czy miał ktoś z Państwa podobny problem? Dodam, że klawiatura po wylogowaniu się z AppleID dziwnie działa, a w zasadzie rzadko działają klawisze od "e" do "i". Po paru minutach od odpalenia MacBook Air zaczynają działać.
Posted 05 February 2018 - 15:06
Spróbuj wpisać krótką nazwę użytkownika, tam nie przyjmują dziwacznych znaczków.
I może napisz, na którym systemie tak masz, bo napisałeś to w milionie działów, zaakceptowałem w pierwszym z brzegu, ale trzeba trzymać porządek.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Posted 06 February 2018 - 06:05
<p>Komputer MacBook Pro 13 2.4 i5 2.4 GHz iPhone Xr,iPhone Xs
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users