Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Iplex- czy da sie na maku?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#26 tomtom_su

tomtom_su
  • 389 postów
  • SkądWroclaw

Napisano 15 września 2010 - 07:47

dziala na Camino, FF nie posiadam ale niestety w dalszym ciagu nie obsluguje Safari i Chroma :( tak w ogole to podaja jakie przegladarki sa obslugiwane czyli jedyna sluszna i te na silniku mozilli ;) wlasnie wszedlem na stronke zeby sprawdzic czy nie sklamalem ;) i stoi jak wol ze Safari z java (chociaz w niedziele chcialem ogladac film i dzialalo tylko na Camino

#27 kyniek

kyniek
  • 8 postów

Napisano 16 października 2010 - 22:24

To ja się tu zapytam tak: Otóż mam do MBP 13 podłączony monitor zewn. jako drugi, przenoszę na niego FF i jak kliknę w Iplexie ikonkę że na cały ekran, to film się pojawia na głównym monitorze, nie na drugim... A jak zamknę MBP żeby duży był głównym, to film się wyświetla tylko na fragmencie monitora... Ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać???

#28 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 538 postów

Napisano 16 października 2010 - 22:28

Najpierw zamknij klapę, potem odpal full screen.

#29 kyniek

kyniek
  • 8 postów

Napisano 17 października 2010 - 16:55

Hm... rzeczywiście pomogło :) Dzięki ftpd!

#30 domix77

domix77
  • 139 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 13 listopada 2010 - 20:16

snow 10.6.5, nie działa na żadnej przeglądarce, obstawiam że update coś zmienił bo fungało

#31 haro

haro
  • 428 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 04 marca 2011 - 00:40

działa już w safari

#32 Filipek

Filipek
  • 10 postów

Napisano 11 października 2011 - 16:59

Odkopałem temat, bo od godziny usiłuję włączyć film na portalu iplex.pl i nic. Zwracam się do mądrzejszych głów o poradę. Oprogramowanie aktualne, czyli Java śmiga jak należy, pościągałem flip4max, kombinuję, cuduję i mowy nie ma, żebym film obejrzał. Co zrobic?

---------- Wpis dodano o 17:59 ---------- Poprzedni wpis dodano o 17:43 ----------

gwoli ścisłości na stronie iplex.pl w dziale pomoc jest podane wymagane kryterium do oglądania filmów na mac'u, wymaganą wtyczkę pobrałem, nic a nic się nie zmieniło, dalej filmu obejrzeć nie mogę

#33 pepan

pepan
  • 524 postów
  • SkądPoznań/Skarżysko-Kamienna

Napisano 28 grudnia 2011 - 23:12

na firefox dziala

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych