Mam tak z:
YouTube
Menager Stron
Money Pro
MyFitnessPal
InFakt
Appzapp
Może ktoś potwierdzić?
Użytkownik m-graficzny edytował ten post 07 grudnia 2017 - 07:39
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 07 grudnia 2017 - 07:38
Użytkownik m-graficzny edytował ten post 07 grudnia 2017 - 07:39
Fenix 6X Pro *** Apple Watch SS series 6 *** iPhone 11 Pro Max *** MacBook Pro Retina i7, 16GB, SSD 500GB *** IPad Air 16GB *** AirPods Pro
Napisano 07 grudnia 2017 - 07:48
Powiadomienia z YT mam wyłączone, ale u mnie jest problem z powiadomieniami z messengera. Mam kilka grup, gdzie czasem leci wiadomość za wiadomością no i dźwięk jest jedynie przy kilku pierwszych, potem wybiórczo, a raczej nie ma. Niemniej się wybudza, muszę tylko przyuważyć czy przy każdej wiadomości.
„Czemu masz ten uśmiech tylko kiedy trzymasz iPhone?”
Napisano 07 grudnia 2017 - 09:51
Napisano 07 grudnia 2017 - 10:54
Czy ja wiem? Na Galaxy J7 przychodzą bezproblemowo i za każdym razem z dźwiękiem. Fakt, że nie wybudza, ale tu po prostu nie ma takiej opcji
iKnow - pochwaliłem baterię za szybko...przed chwilą 43% i nagłe 2 skoki, na 35-28% w ciągu minuty...
Użytkownik zboras edytował ten post 07 grudnia 2017 - 10:54
Napisano 07 grudnia 2017 - 11:07
iPhone 15 Pro
Napisano 07 grudnia 2017 - 11:10
Bateria 76% życia, więc na pewno pada, niemniej od momentu 11.2 GM mi się to nie działo - do dzisiaj
Napisano 07 grudnia 2017 - 11:44
iPhone 15 Pro
Napisano 07 grudnia 2017 - 11:55
A jak Wam się podoba dzisiejsza chińszczyzna w App Store? Przecież to są jakieś jaja. Tam już nie ma kontroli nad tym co w świat wychodzi...
Fenix 6X Pro *** Apple Watch SS series 6 *** iPhone 11 Pro Max *** MacBook Pro Retina i7, 16GB, SSD 500GB *** IPad Air 16GB *** AirPods Pro
Napisano 07 grudnia 2017 - 12:06
To nie wina systemu raczej. Bateria po prostu siada.
Pewnie tak, ale staneło na 28% i stoi od ponad godziny
A jak Wam się podoba dzisiejsza chińszczyzna w App Store? Przecież to są jakieś jaja. Tam już nie ma kontroli nad tym co w świat wychodzi...
Ja tam zaglądam rzadko, ale fakt, ładne krzaczki
Napisano 07 grudnia 2017 - 13:37
Użytkownik iKnow edytował ten post 07 grudnia 2017 - 15:29
Pozdrawiam
Napisano 07 grudnia 2017 - 14:01
No fakt, zobacz jak jest u mnie (nazwę dnia mam pełną):
Użytkownik zboras edytował ten post 07 grudnia 2017 - 14:05
Napisano 07 grudnia 2017 - 15:58
Korzystał ktoś z subskrybcji kalendarza ze świętami od Apple? Właśnie zauważyłem, że wypieprzyli wszystkie języki i nie udostępniają już żadnego Czyli usunęli mi subskrypcje i o świętach mogę zapomnieć. Dobrze, że łaskawie zostały moje firmowe kalendarze.
Ale na ich obronę mogę dodać, że pojawiła się nowa funkcja - w ustawieniach jest "pokazuj kalendarz ze świętami", który ma pokazywać święta w ustawionym na sprzęcie regionie. Szkoda, że nie działa. hehe... Zaczyna mnie to już wk*rwiać. Poważnie - coraz więcej "core functions" nawala...
Nie wspominając o bankowości... Deweloperzy z IKO robią co mogą, bo nagle apple w 11.2 coś wywróciło i nie mogę wykonać przelewów. Maile, powiadomienia piszą, żeby ludzie byli świadomi. Dobrze, że w miarę szybko działają, bo dzisiaj podobno ma być update, no ale bez jaj... Ja rozumiem, że można takie jazdy z kodem robić przy przejściu na kolejną wielką wersje, ale nie wypieprzać wszystko na zwykłym X.1 :/
Użytkownik m-graficzny edytował ten post 07 grudnia 2017 - 16:04
Napisano 07 grudnia 2017 - 16:32
Użytkownik snake160 edytował ten post 07 grudnia 2017 - 17:30
Napisano 07 grudnia 2017 - 19:16
Dziś znowu wjechał mi bug związany z trybem horyzontalnym i zacinaniem w trakcie powrotu w aplikacjach w IP 7plus nagrałem tym razem filmik. Już mi ręce opadają z ciągłym restartem,jak oni takie błędy puszczają. Przecież pracownicy apple też mają iphony i nie widzą tego? Odtworzył bym iphone ale przecież jest problem z zalogowaniem się do iCloud więc muszę się męczyć chyba że już działa?
Link do filmu: https://drive.google...7i0xgU-MJCPYO6g[/url]
Użytkownik Blackprint edytował ten post 07 grudnia 2017 - 19:19
Napisano 07 grudnia 2017 - 20:33
Dziś znowu wjechał mi bug związany z trybem horyzontalnym i zacinaniem w trakcie powrotu w aplikacjach w IP 7plus nagrałem tym razem filmik. Już mi ręce opadają z ciągłym restartem,jak oni takie błędy puszczają. Przecież pracownicy apple też mają iphony i nie widzą tego? Odtworzył bym iphone ale przecież jest problem z zalogowaniem się do iCloud więc muszę się męczyć chyba że już działa?
Link do filmu: https://drive.google...7i0xgU-MJCPYO6g
Napisano 07 grudnia 2017 - 20:58
Tez tak miałem w iP7, może żyroskop jakiś wadliwy.
W ogóle moja 7 była do bani, lagował, łapał częste zwiechy. Kibel jednym słowem.
Napisano 07 grudnia 2017 - 21:30
Skoro masz problem z iCloud to zrób przez iTunes. Może to pomoże.Najlepsze jest to że na ekranie głównym nie ma tego zacięcia obraca się płynnie, tylko i wyłącznie w aplikacjach. Jak go kupiłem był na 10.3.3 i tego nie było. Żona ma też 7 plus i u niej jest ok. Może spróbuje odtworzyć żeby zainstalowałem system na czysto i odtworze z iCloud. Jak nie pomoże to ewidentnie jest coś nie tak z telefonem. I tu ciekawe bo jak będę chciał oddać na gwarancję bi mam do maja 2018 to jak im to wytłumaczę żeby mi wymienili telefon. Mogą powiedzieć że jak błąd nie jest ciągły tylko sporadyczny to nie wymienią albo zwalą winę na ios i każą czekać na aktualizację. Wątpię żeby to był system bo różne błędy ludzie tu piszą ale ten jest jedyny. Napisałeś że miałeś tak na 7 i co wymieniłeś na nowy czy jak? Rozwiązałeś wogóle ten problem?
Wypowie się ktoś czy można bez problemu odtworzyć iphone i zalogować się do iCloud bez zmieniania języka na angielski? Czy dalej jest z tym problem, nie chce uwalić sobie telefonu
Napisano 07 grudnia 2017 - 21:51
Skoro masz problem z iCloud to zrób przez iTunes. Może to pomoże.
Napisano 08 grudnia 2017 - 08:55
Napisano 08 grudnia 2017 - 09:21
Nie chcę się czepiać, ale jak piszecie posty to ogarniajcie trochę słownik języka polskiego bo słabo się to czyta: "dwuch", "odswierzyć".
iPhone 12 Pro, MacBook Pro, iPad Air, Apple Watch, AirPods, AppleTV
Napisano 08 grudnia 2017 - 09:26
Użytkownik iKnow edytował ten post 08 grudnia 2017 - 09:28
Pozdrawiam
Napisano 08 grudnia 2017 - 11:33
43% jeszcze. Odinstalowałem AdBlocka, który zżerał baterie
Widget pogody oczywiście ma swój świat, swoje kredki.
Napisano 08 grudnia 2017 - 13:22
1Blocket też mam, ale on blokuje wyłącznie w Safari, a AdBlock od autora FutureMind blokuje reklamy we wszystkich aplikacjach. Po przeinstalowaniu będzie działać dobrze, ale nawet nie chce mi się tego już robić.Jak się nazywa ta aplikacja do blokowania reklam którą odinstalowałeś bo jest ich sporo może inni też ja mają. Ja mam 1Blocker i jest ok bateria tak informacyjnie.
Pozdrawiam
Napisano 08 grudnia 2017 - 14:18
Dziś mi rano budzik nie dzwonił a jedynie wibrował. A tak chwaliłem tego ios'a
Sony Ericsson Arc S -> Iphone 4 -> Xperia Z2 -> Xperia Z5 -> Iphone 6s -> Iphone X -> Iphone Xs -> Iphone 12 Pro Max
Napisano 08 grudnia 2017 - 14:46
@iKnow skąd taka zmiana życia baterii? Tylko ten blocker tak ją wpierniczał? Ile w ogóle dałeś za wymianę w Cortlandzie - koło 250 zł? "Od ręki" to robią, czy trzeba zostawić na dzień/dwa?
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych