Daj znać koło czerwca czy nie stracił płynności
Jaką słuchawkę bierzesz?
OK, dam znać. Biorę 5T, ale w podstawowej wersji 6 Ram i 64 Rom. Myślę, że Snapdragon 835 i Adreno 540 zrobią swoją robotę.
będzie nam Ciebie brakowało
p.s iphone X, ipad Air2, iPhone se - na wszystkich 11.2 beta 5 - korzystam bez większych problemów więc nie wiem czy to system jest upośledzony czy może ludzie, którzy nie potrafią z niego korzystać?
Hehe Ja jednak potrzebuję co jakiś czas zmiany systemu, bo w obu są czegoś braki. Potrafię korzystać, ale Jakdojade sam się wysypuje, Bluetooth rozłącza podczas jazdy, na liście widgetów są lagi i się co chwila przeładowują, zarządzanie ram jest totalną porażką w 11 - oby to poprawili, bo 6s/6s+ nadal są w sprzedaży.
Jednak wolę na ten moment Androida, na którym będę miał całą kartkę miesiąca z kalendarza na pulpicie, bo tego mi często potrzeba niż wchodzić co chwila do aplikacji lub przez lagujące widgety się przedzierać, Oreo w ogóle wprowadził fajne nowości, trochę iOSowych. Android nie jest wcale zły i brzydki. Kwestia prostoty i minimalizmu, który ja utrzymuję - nie cierpię powiadomień, od razu wyłączam wszystkie oprócz sms, tel i Messenger (ten ostatni bez dźwięków i wibracji), zero snapczatów i innych gówien, nie używam facebooka i tych innych, wystarczy jedna aplikacja, która załaduje RSS z newsami, Spotify, jakiś pakiet Microsoftu do sporządzania dokumentów, aparat i mapki z yanosikiem włącznie. Lubię oglądać filmy na telefonie, więc Netflix z Showmaxem się sprawdzą po raz kolejny.
Będę śledził, czy są tu jakieś zmiany w iOS, czy nadal się grzebią