Mapy - nie działa asystent pasów. Miało być a niestety dziś testowane i brak.
Nie przeszkadzać - włączona opcja automatycznego rozpoznawiania kiedy jestem w aucie. Przypomnienia miały nie przychodzić a przychodzą.
Pliki - dostęp do iCloud, Dropbox oraz nie wiem jak ale aplikacje firm 3 się pojawiły. Poprzez iFiles 2 mam połączenie z Google Photos. Niby to działa i mogę przeglądać rzeczy na Google ale bardzo często wyświetla się błąd komunikacji Po uruchomieniu iFiles 2 i przejścia do odpowiedniego folderu na aplikacji Pliki już nie pojawia się błąd
Udostępnianie przestrzeni iCloud - włączone, dziś będę testował czy będę widział pliki rodziny czy też nie. Rodzina dostała powiadomienie, że udostępniam im tą przestrzeń.
Mail - jakie piękne marnotrawienie przestrzeni. Na całą szerokość napis np Przychodzące. Zajmuje to około 15% ekranu.
AR - testowane na grze Tomek i przyjaciele - ciekawa zabawka na plus.
Na iPadzie:
PDF z Numbers poprzez aplikację Pliki - wcześniej aby to odczytać musiałem instalować Numbers. Teraz mogę ściągnąć PDF i zobaczyć co tam jest. Świetna sprawa.
Przestrzeń z wolnego 2GB zrobiło się nagle prawie 5GB. Organizacja plików na plus. Aż włączyłem bibliotekę zdjęć
Ogólne wrażenia na 6s 64GB. Są lagi ale ogólne wrażenia pozytywne. Nawet ściągnąłem te nowe Emoij czy jak im tam