U mnie bateria na ipadzie 10.5 trzyma jak trzymała, bez zmian. Lagowanie jest natomiast przeokrutne. Zaryzykuję stwierdzenie że mój iphone 6s chodzi lepiej na jedynastce niż dwukrotnie bardziej wydajny ipad 10.5.Z cyklu kolejne wtopy ios11... bateria na iPadzie pro 10,5 leci jak głupia... na 10.3.3 tego zdecydowanie nie było...nie w takim tempie...
Jeszcze jedna rzecz odnośnie jedynastki i iphona 6s. MMSy można wysyłać pod warunkiem włączenia wifi calling. OK w porządku, tylko kiedy jestem w domu i przebywam w pomieszczeniu na granicy zasięgu wifi to zamiast telefon przełączyć się na moduł LTE to mam w słuchawce rwane połączenie. Powinno być to lepiej rozwiązane, tak aby na moduł LTE przełączał wcześniej, już przy słabym sygnale. Jest odpowiednia opcja odpowiedzialna za to w ustawieniach ale ona jakby nie działała mimo iż mam ją uruchomioną. Wyłączyłbym to wifi calling ale stracę możliwość wysyłania zdjęć.
Druga sprawa, często po zrobieniu zdjęcia kiedy chcę je od razu wysłać MMSem telefon się zawiesza. Pomaga wyjście do menu i ponowna próba wysłania zdjęcia.
Edited by Kardas, 24 September 2017 - 14:25.