Wczoraj ku mojemu zdziwieniu po resecie wszystkich ustawień w iphone poprawiło się i działa normalnie

Użytkownik McTom edytował ten post 28 października 2017 - 16:45
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 25 października 2017 - 13:27
Użytkownik McTom edytował ten post 28 października 2017 - 16:45
Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm
Napisano 27 października 2017 - 10:20
Witam dziś kurier przywiezie mi Apple Watch 3 Nike plus , więc przeglądałem na stronie apple instrukcje związane z zegarkiem i zauważyłem że w aplikacji trening nie ma do wyboru aktywności siłowej . Jedyna opcja to inne , chodzi mi o trening na siłowni czyli wyciskanie na ławce itp ćwiczenia konkretnych partii mięśni. Czy opcja inne będzie to rejestrować ,trochę lipa że nie pomyśleli o stworzeniu takich wariantów jak ćwiczenia na daną partie .
Napisano 27 października 2017 - 12:02
Witam dziś kurier przywiezie mi Apple Watch 3 Nike plus , więc przeglądałem na stronie apple instrukcje związane z zegarkiem i zauważyłem że w aplikacji trening nie ma do wyboru aktywności siłowej . Jedyna opcja to inne , chodzi mi o trening na siłowni czyli wyciskanie na ławce itp ćwiczenia konkretnych partii mięśni. Czy opcja inne będzie to rejestrować ,trochę lipa że nie pomyśleli o stworzeniu takich wariantów jak ćwiczenia na daną partie .
Napisano 28 października 2017 - 09:55
Napisano 28 października 2017 - 10:32
Napisano 28 października 2017 - 11:02
W przypadku aplikacji Nike jest jeden poważny mankament. Aplikacja nie wspiera zewnętrznych HRM. Na chwilę obecną tylko Strava jest przydatna do treningów biegowych.
Szkoda, że nie wiedziałem o tym, zanim oddałem. Ale podbijam pytanie wcześniejsze:
Myśle nad zakupem wersji stalowej (z USA). Mam jednak dwa pytania:
1. Jak wyglada lte. Czy jak kiedyś wprowadza w Polsce to bedzie działać wersja z USA ?
2, jak sie prezentują wersje stalowe. Srebrny raczej jak zwykły, klasyczny zegarek - a czarny? Jakie macie doświadczenia z wersją 2?
Napisano 28 października 2017 - 14:45
10 razy jeszcze o to zapytaj
Napisano 28 października 2017 - 17:43
Zamieniłem właśnie Series 0 na Series 3. I wiecie co? Jestem z lekka rozczarowany. Poza tym, że jest wyraźniej szybszy to nie widzę kompletnie żadnego postępu. Do zastosowań na jakich mi zależy (powiadomienia, odpowiadanie na SMS, okazjonalne odbieranie telefonu) w zasadzie nie warto zamieniać. Widać różnicę prędkości działania w aplikacjach firm trzecich ale z nich i tak korzystam bardzo okazjonalnie.
No dobra, dodatkowo bateria trzyma zdecydowanie lepiej ale i tak ładuje zegarek codziennie. Chętnie wyłączyłbym GPS aby ten czas wydłużyć ale najwyraźniej nie da się tego zrobić tylko w zegarku.
Napisano 28 października 2017 - 18:55
Zamieniłem właśnie Series 0 na Series 3. I wiecie co? Jestem z lekka rozczarowany. Poza tym, że jest wyraźniej szybszy to nie widzę kompletnie żadnego postępu. Do zastosowań na jakich mi zależy (powiadomienia, odpowiadanie na SMS, okazjonalne odbieranie telefonu) w zasadzie nie warto zamieniać. Widać różnicę prędkości działania w aplikacjach firm trzecich ale z nich i tak korzystam bardzo okazjonalnie.
No dobra, dodatkowo bateria trzyma zdecydowanie lepiej ale i tak ładuje zegarek codziennie. Chętnie wyłączyłbym GPS aby ten czas wydłużyć ale najwyraźniej nie da się tego zrobić tylko w zegarku.
To coś nie tak, ja dostałem w poniedziałek i dopiero teraz ładuję, Series 0 wytrzymywało maks. 2 dni. Fakt, nowości mało, ale jest widocznie szybszy (działa normalnie...), ma GPS-a i tarcze z Toy Story
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Napisano 28 października 2017 - 19:23
Jestem zadowolona z czasu pracy na baterii mojego AW3. Wyłączyłam na razie "sportowe" rzeczy (bo z nich na razie nie korzystam, pobawię się latem ) i bateria trzyma mi 4 dni z przepuszczaniem wszystkich powiadomień. Wcześniej nie miałam żadnego smartwatcha i jak o nich czytałam, to wszędzie pisali o 2-2,5 dniach na baterii (w sumie to nie patrząc nawet na model, mam na myśli także te z Androidem).
W każdym razie po niemal 3 tygodniach użytkowania mogę powiedzieć, że zakup w 100% udany.
MacBook Pro 13 (2018) | Magic Mouse 2 | iPhone 13 Pro Max | Watch Series 7 (41 mm) | iPad Pro 11 WiFi (2018) | AirPods 1
Napisano 28 października 2017 - 20:59
Nie no ja wcale nie mówię, że muszę ładować codziennie- kończę dzień zazwyczaj pomiędzy 75-65%- odruch ładowania w nocy został mi po poprzednim modelu.
Napisano 28 października 2017 - 21:07
Napisano 28 października 2017 - 21:08
W porządku, po prostu chciałam się swoimi wrażeniami podzielić . A tak, żeby nie zaśmiecać wątku - korzysta ktoś z jakiegoś darmowego kalkulatora na AW i może polecić? Bo obecnie mam zainstalowane dwa - jeden nie obsługuje części dziesiętnych (ha ha
), a drugi nie ma kalkulatora naukowego...
Użytkownik Zireael edytował ten post 28 października 2017 - 21:08
MacBook Pro 13 (2018) | Magic Mouse 2 | iPhone 13 Pro Max | Watch Series 7 (41 mm) | iPad Pro 11 WiFi (2018) | AirPods 1
Napisano 28 października 2017 - 22:43
Jestem zadowolona z czasu pracy na baterii mojego AW3. Wyłączyłam na razie "sportowe" rzeczy (bo z nich na razie nie korzystam, pobawię się latem
) i bateria trzyma mi 4 dni z przepuszczaniem wszystkich powiadomień. Wcześniej nie miałam żadnego smartwatcha i jak o nich czytałam, to wszędzie pisali o 2-2,5 dniach na baterii (w sumie to nie patrząc nawet na model, mam na myśli także te z Androidem).
W każdym razie po niemal 3 tygodniach użytkowania mogę powiedzieć, że zakup w 100% udany.
4 dni To sporo. U mnie ponad 2 ni, po 6,5 godziny w użyciu..
Napisano 29 października 2017 - 09:51
iPhone 15 Pro Max 512GB
Napisano 31 października 2017 - 19:49
Napisano 31 października 2017 - 21:54
A powiecie mi jaka jest różnica między nike a nie nike? Paskiem i wyglądem czy jeszcze może coś?
Napisano 31 października 2017 - 22:07
Napisano 31 października 2017 - 22:12
MacBook Air M2 - iPad Pro M2 - iPhone 15 Pro MAX - Garmin Epix2 PRO - AirPods 2 PRO
Napisano 31 października 2017 - 22:17
Jeśli chodzi o tarcze to można swoje wgrywać? Zastanawiam się nad kupnem AW3 do kompletu. Warto dokładać i brac z cellular i czekać aż uruchomią tą usługę u nas czy kupić krajowy?
Napisano 31 października 2017 - 22:56
Kupić krajowy i nakleić czerwoną naklejkę na koronce A tak na poważnie to nie wiadomo kiedy i jaki operator uruchomi esim, do tego czasu może wyjść kolejna generacja czy dwie AW więc z tego powodu moim zdaniem nie ma sensu kupować wersji LTE. No chyba, że komuś zależy na stalowym - wtedy nie ma wyboru.
Napisano 01 listopada 2017 - 22:21
Tak z ciekawości - sprawdzał ktoś u siebie? https://myapple.pl/p...i-apple-watch-3
Napisano 10 listopada 2017 - 10:28
W przypadku aplikacji Nike jest jeden poważny mankament. Aplikacja nie wspiera zewnętrznych HRM. Na chwilę obecną tylko Strava jest przydatna do treningów biegowych.
polecam aplikację https://fitiv.com/ - obsługuje HRM, jest customizowalna, ma komunikaty głosowe, wibracje i synchronizuje się ze stravą
Napisano 11 listopada 2017 - 11:36
Hej, czy czasem nie było mówione, że AW3 można ładować w standardzie Qi wraz z iPhone 8/X? Mój nie chce współpracować i zastanawiam się czasem czy to nie jest tak, że ta nowa ładowarka Apple za 999zł będzie miała w sobie dwa standardy (tylko jeżeli tak to dlaczego na nie obsługiwać AW2?)
Użytkownik pcstud edytował ten post 11 listopada 2017 - 12:57
Napisano 11 listopada 2017 - 11:59
Dokładnie jest tak jak piszesz AW3 nie obsługuje qi, dopiero ładowarka którą wyda apple, będzie obsługiwać dwa standardy.
Sony Ericsson Arc S -> Iphone 4 -> Xperia Z2 -> Xperia Z5 -> Iphone 6s -> Iphone X -> Iphone Xs -> Iphone 12 Pro Max
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych