Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Walczmy o swoje - darmowa aktualizacja do Speed Download 5

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#26 reb

reb
  • 28 posts
  • SkądWrocław

Posted 16 February 2008 - 19:25

Wyslalem znowu "prosbe" o update.... zobaczymy jaki tym razem efekt, czy znowu oleja...
Moze jestem na blackliscie za straszenie urzedem ochrony konsumenta i takimi bajerami:P

---- Dodano 16-02-2008 o godzinie 21:35 ----
Zapytalem jak to mozliwe ze inni userzy ktorzy kupili swoje paczki w macheist otrzymali seriale a ja nie...
Wlasnie otrzymalem odpowiedz:

"""
Thanks for your feedback.

We are not giving out free registrations to MH users on a random basis.

The few that received them were exceptions that were dealt with on a per incident basis.
We cannot give out free registrations because:

1) we simply can't afford it; too many hours were put into SD5.
2) it really wouldn't be fair to all those that did upgrade.

Thanks for understanding,

Johnny
"""

i co tu zrobic...;/

#27 marczynski

marczynski

• 1688 posts
  • SkądKonskie, Poland

Posted 16 February 2008 - 23:45

@reb cierpliwie zamęczaj ich mailami. Rób odstępcy co 2 dni. Powinni w końcu pęknąć.

#28 reb

reb
  • 28 posts
  • SkądWrocław

Posted 16 February 2008 - 23:51

ale skad te rozbieznosci? raz daja, raz nie... draznie mnie to juz strasznie. Powiem wprost: dajecie serial - ok, nie dajecie - sprawa trafia do sadu... w sumie to takie wprowadzanie klienta w blad, bo pod to to podchodzi, jest karalne... mam nadzieje ze jutro to zalatwie, bo dzisiaj juz brak sil

#29 marczynski

marczynski

• 1688 posts
  • SkądKonskie, Poland

Posted 17 February 2008 - 00:00

@reb to cała firma Yazsoft. Mi już się nie chce komentować. Następnym razem nie pisz nic o MH tylko poproś o uaktualnienie. I tak do bólu...

#30 Drabi

Drabi
  • 38 posts
  • SkądStrzelce Opolskie

Posted 17 February 2008 - 00:21

Ściema. Oczywiście. Pierwsza odpowiedz Yazsoft jest następująca: musisz se kupić za jedyne 15 zielonych upgrade SD5. W praktyce wystarczy odpowiedzieć, że ich propozycja to jakiś żart, bo szanujący się macuserzy w RP 2 x za to samo nie płacą. 2-3 godziny później Johnny odpisuje, że rzeczywiście... żartowal... kod oczywiście czeka;)

#31 reb

reb
  • 28 posts
  • SkądWrocław

Posted 17 February 2008 - 01:10

Heh, normalnie kombinacje alpejskie ale sie udalo... Dzieki chlopaki za wspolna akcje:)

#32 Googlarz

Googlarz
  • 384 posts
  • SkądPoznań

Posted 17 February 2008 - 01:37

no udało się :-) chociaż nie wiem czy się do niego przekonam :-P Standardowy DM w safari jest w sumie ok... a wracając do tej sprawy: to wina MH i YS bo nie spisali umowy... choć YS mógł zablokować upload gdy widział że umowa licencyjna na MH dotycząca ich softu jest źle sprecyzowana (upgrade zamiast update)... YS są chciwi a MH wierzyli w dobrą sprawę (zbieranie kasy na cele charytatywne) i dobrych developerów ;-) MH i YS dostali po uszach (YS po raz drugi oraz dużo mocniej) i jest ok ;-)

#33 marczynski

marczynski

• 1688 posts
  • SkądKonskie, Poland

Posted 17 February 2008 - 11:54

a MH wierzyli w dobrą sprawę (zbieranie kasy na cele charytatywne) i dobrych developerów ;-)

Nie idealizowałbym MH. Pamiętam jak w zeszłym roku wypłynęły pewne sprawy związane z werbowaniem developerów do paczki MH I. Nie wyglądało to kolorowo. Myślę, że ekipa z MH forsą dla siebie nie gardzi.
  • Heidi likes this

#34 michaeel

michaeel
  • 286 posts
  • SkądŚląsk

Posted 04 March 2008 - 20:19

A ja mecze sie juz od 3 tygodni aby mi keya wyslali... nigdy wiecej nic nie kupie od tej firmy. Nadal mi nie chca dac keya do SD5 co zrobic? caly czas pisza ze to nie dla MH Users...Jak pisze ze inni dostali to nie otrzymuje odpowiedzi..ehh

#35 macdesk

macdesk
  • 849 posts
  • SkądWarszawa

Posted 15 March 2008 - 21:24

Wszystko się wyjaśniło

http://appleblog.pl/...ientow-macheist

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users