hehe Ja mam logitech mm50 za 200zł na allegro już można kupić grają rewelacyjne bo nie jedną popijawe na swierzym powietrzu poprowadzily a miałem okazję grać nimi na imprezie rodzinnej na 50 osób i sobie swietnie dawały rade producent pisze o bassie ale ja tam go nie czuje ale nie znaczy ze samym srodkiem i gorą gra. glos jest nieprzesterowany poprostu taki jaki powinien byc. mi z ipodem touchem spoko smiga wiec z iphonem nie bedzie problemu również. Polecam każdemu
Testtowalem je dzisiaj na moim Iphonie 3G - GRAJA KOSMICZNIE !!!!!!!
NIesamowita jakosc dziewku, genialne, elegancki gadzet, ktory daje czadu. Idealny na wypad za maisto, na wekend na snowbaord czy na plaze
POLECAM
P.S.
JAk preglądam ten topic to mi troszczke szczęka opada. Ceny które tutaj widzę są powalające. ponad 1000 pln za głośniki do IP ??? SZOK !!!
Ja szukam zestawu który doskonale sprawzi się na jakimś zorganiozowanym wypadzie, czyli głośników "terenowych". Dlatego Logitech'ki tak bardzo mi przypasowały. Cena za nowe max 350 zeta (a na allegro po 200 z hakiem chodzą) , trawłe wykonanie ... naprawde fajny gadżet.