Tak, z tą kartą się moim zdaniem opłaca, bo ona sama kosztuje ponad 300 PLN bodajże. No niestety podkładki chłodzące dużo nie dadzą, bo MBA nie ma od dołu otworów wentylacyjnych, a wylot powietrza jest pod zawiasem i powietrze wyrzucane jest do góry.
Gdzieś przeczytałem, że 110, ja osobiście nigdy mojego do tego nie dociągnąłem, dlatego też napisałem w poście, że " z tego co wiem..."
. W sprawnym urządzeniu nic nie ma się prawa zepsuć przy wysokich temperaturach, owszem ale Ty mówisz cały czas o samym procesorze, a ja mówię o reszcie podzespołów, bo ta obudowa moim zdaniem świetnie przenosi temperaturę dość równomiernie na całe urządzenie, tak jak napisałem wyżej, to jest moje zdanie w tym temacie, różne rzeczy w życiu widziałem i uważam, że wszystko jest możliwe
.
Owszem reszta podzespołów również jest "ciepła", ale jedynym wrażliwym elementem jest bateria, która przy 100% CPU rzadko kiedy osiąga >45 C, więc jest bezpiecznie. Dysk SSD rozgrzewa się do 70 C co również jest bezpieczne. SSD względem HDD jest pancerne.