Osobiście bardzo nie lubię tego osobnika, ponieważ wyłącznie on represyjnie i zamordystycznie mnie banował, wystarczy spojżeć na ilość tematów które niepotrzebnie moderuje. To taki pedant forumowy, wszystko ma być zapięte na ostatni guzik, toś se wybrał powołanie heh.
Nie wiem czy masz jakieś życie poza tym forum i prawdę mówiąc niewiele mnie to obchodzi, ale po faszystowskiej moderacji wielu działów przez ciebie można wyciągnąć pewne wnioski co do tego tematu.
Do rzeczy, lubię robić wiele rzeczy z uśmiechem, tutaj w internecie też. Nawet siedząc przed makiem z którego korzystamy można przywołać komuś uśmiech na twarzy śmiesznym stwierdzeniem lub odpowiedzią.
Natomiast "koledze"cronopioverde" gdy zobaczy dowolną wypowiedź w tym stylu włącza się tryb pod tytułem obrona Częstochowy. I najpierw na pv pisze mi jakieś smuty i płacze a potem przydziela tygodniowe bany, inni moderatorzy jakoś nie widzieli problemu, jeden z nich napisał, że poprawiłem mu humor (pozdrawiam ), no ale wszedł cronopioverde i żarty się skończyły. Naprawdę brak mi słów na ten moderatorski element więc tworzę ten temat, może ktoś go w końcu namierzy i prześwietli, zdecydowanie najgorszy moderator na tym forum.
@cronopioverde Naprawdę zluzuj majty kolego bo jak widzę co ty wyczyniasz, to nie jeden ma cię dosyć.
[EDIT] - proszę nie używać czerwonego koloru - jest on zarezerwowany dla moderacji.