Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konfiguracja poczty wp na Mail

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nienawidzeapple

Nienawidzeapple
  • 2 postów

Napisano 06 kwietnia 2017 - 11:01

Witam serdecznie Wszystkich Entuzjastów produktów z logiem jabłuszka!

Moja Zona, która podobnie jak ja nigdy w życiu nie korzystała nawet przez pięć minut z produktów Apple, kupiła sobie przedwczoraj Macbook Air, ponieważ tak podoba Jej się design. No cóż, też jakieś kryterium.

Niestety to jednak nie przypadek, że od przedwczoraj przeklinam, na czym świat stoi, ponieważ zobowiązałem się do skonfigurowania tego ustrojstwa, ponieważ Ona ma aktualnie bardzo ciężki czas w pracy. Nie wiedziałem niestety, w co się pakuję.

Ad rem: jak w temacie: czy ktoś z Szanownych Forumowiczów byłby tak uprzejmy i mógł podsunąć mi pomysł, w jaki sposób skonfigurować adres mailowy w domenie @wp.eu (wp.pl)? Próbowałem wszystkiego, niestety nadal nie może odbierać ani wysyłać maili - pojawia się info "nie można potwierdzić nazwy konta lub hasła". WTF ?!?!

Z góry dziękuję za pomoc,

Jakub

#2 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 356 postów

Napisano 06 kwietnia 2017 - 13:55

A wpisujesz konto razem z domeną?

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#3 Nienawidzeapple

Nienawidzeapple
  • 2 postów

Napisano 06 kwietnia 2017 - 13:59

@ftpd

Dzięki za chęć niesienia pomocy :) Na szczęście udało mi się w międzyczasie zainstalować konto poprawnie.

#4 maciek5s

maciek5s
  • 1 108 postów
Napisano 06 kwietnia 2017 - 14:04

A ten mail to też Jej Apple ID?

W sumie jak sobie poradziłeś to nieważne

iPhone 5s Mac mini  Watch Series 1

#5 imrik

imrik
  • 3 471 postów
  • SkądWrocław, Poland

Napisano 07 kwietnia 2017 - 09:10