Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Folia ochronna na ekran

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
99 odpowiedzi w tym temacie

#51 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 22 lutego 2008 - 21:43

@maryce:

http://iphone.artdst...bleshield_1.jpg
http://iphone.artdst...bleshield_2.jpg
http://iphone.artdst...bleshield_3.jpg
http://iphone.artdst...bleshield_4.jpg
http://iphone.artdst...bleshield_5.jpg

Mój iPhone już wcześniej był trochę podrapany więc na to nie patrz ;).

#52 Altair

Altair
  • 87 postów
  • SkądRydzyna k. Leszna

Napisano 22 lutego 2008 - 22:10

M4v3R a jak z czułością ekranu?? Bo chyba sobie ten pokrowiec kupie ale boje się o dokładność ekranu z folią na nim. Albo czy jest możliwość założenia pokrowca bez foli na ekran?

#53 maryce

maryce
  • 109 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 22 lutego 2008 - 22:24

Mój iPhone już wcześniej był trochę podrapany więc na to nie patrz ;).

Dzięki wielkie za zdjęcia - jestem coraz bardziej przekonany do InvisibleShield :) Widać że się sprawdza, więc nie ma na co czekać :)

#54 Sebastiann

Sebastiann
  • 10 postów
  • SkądSzczecin || New York

Napisano 23 lutego 2008 - 04:09

Ja mam Anti-glare film set - rewelacja , paluchów nie widac!

#55 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 23 lutego 2008 - 12:56

Na InvisibleShield też nie widać paluchów

#56 maryce

maryce
  • 109 postów

Napisano 23 lutego 2008 - 14:47

Aukcja na allegro:

IPHONE Pokrowiec etui niewidzialny InvisibleShield (317450906) - Aukcje internetowe Allegro

A teraz zerknijcie na to:

iPhone Total Body Skin

#57 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 23 lutego 2008 - 15:13

Ja właśnie kupiłem od niego ten InvisibleShield,też mam wątpliwości.Ale po założeniu jestem zadowolony wygląda na to ,że jest to orginał.Może ten drugi to podróba.

#58 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 23 lutego 2008 - 15:26

no nie powiem ciekawie to wygląda. :D tym bardziej jak ktoś już wspomniał nie ma na aukcji żadnego logo ni nic że to ishield

#59 maryce

maryce
  • 109 postów

Napisano 23 lutego 2008 - 15:34

Wystawiający tą aukcję zarzeka się że wszystko jest ok, i sprzedaje prawdziwy InvisibleShield (wymieniłem z nim kilka maili). Nie wiem komu ufać, może to ta strona bestskinsever jest trefna? :)

Zdjecia na aukcji są linkowane dokładnie z tej strony co przedmiot, czyli tej:
iPhone Total Body Skin
Są to FIZYCZNIE te same zdjęcia.

#60 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 23 lutego 2008 - 15:44

no to jak wytłumaczysz fakt że nie dał zdjęć produktu zagg tylko jakiegoś innego?

#61 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 23 lutego 2008 - 18:05

Istnieje możliwość, że ma np. poprzednią wersję InvisibleShield (było kilka wydań z tego co wiem). @Altair: Nie zauważyłem pogorszenia czułości ekranu po założeniu shielda na niego.

#62 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 24 lutego 2008 - 01:58

Sprzedawca z Allegro przysłał mi zdjęcie pudełka od InvisibleShield.Wygląda na orginał.Ja jestem bardzo zadowolony z wyglądu.

#63 Babidi

Babidi
  • 330 postów
  • SkądJeżyce Terrorists

Napisano 24 lutego 2008 - 03:06

@kummer z tego co wiem i widziałem tak wyglądało poprzednie pudełko od invisible shield i miało chyba tylko przód i tył, bez osobnego ,guziczka'' i tych podłóżnych ,,oczek''. Ta wersja co ma Maver wygląda na najnowszą uaktualnioną.

#64 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 24 lutego 2008 - 03:19

Guziczek mam,podłóżnych oczek nie.No to mogę być chyba spokojny że kupiłem orginał.

#65 villageboy

villageboy
  • 38 postów
  • SkądKraków

Napisano 28 lutego 2008 - 02:07

2 strony wcześniej zamieściłem zdjęcie swojego Invisible Shield'a z odciśniętym kółkiem. Napisałem w tej sprawie maila do firmy ZAGG i ekspresowo odpisali, że po zakończeniu rejestracji tego zakupu (wysłaniu faxem dowodu zakupu z eBay - w moim przypadku) przyślą mi nową Invisible Shield. Czekam na przesyłkę :) PS. w między czasie (minął tydzień) omawiany 'odcisk' nieco sie zmniejszył ale pozostał - myślę, że drugi zestaw, który do mnie dotrze, zaczeka jezcze jednak na swoją kolej. Tak jak wszyscy powyżej - szczerze polecam Invisible Shield!

#66 Homik

Homik
  • 173 postów
  • SkądWawa

Napisano 28 lutego 2008 - 07:07

Witaj kupilem na allegro przykleilem. powiem ze wyglada szpetnie moze i ochrania ale same brzegi - pomimo ze cienka folia najlepsza etc. widac i to razi. to jest polimer kupilem dwie folie po 15 zlotych. - bez zartow moge ci oddac za darmo.
mail do mnie druk@hot.pl

#67 karpi

karpi
  • 46 postów

Napisano 01 marca 2008 - 11:29

dziś założyłem invisible shield i szczerze polecam

#68 mandrzej111

mandrzej111
  • 10 postów
  • SkądPosen

Napisano 07 marca 2008 - 13:55

Nie mieliście problemów z InvisibleShieldem? Mam taką wersję jak M4v3r i 'łezki' nie chcą się przykleić, przesuwanie paluchem jest wolniejsze, a w Safari są ciemne smugi. Jakiś pomysł? Oczywiście InvisibleShield został kupiony w ZAGG Pozdrawiam

#69 Woo

Woo
  • 3 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 11 marca 2008 - 20:54

Witam, Ja dzisiaj zakupiłem InvisibleShield na ich oficjalnej stronie. Mają dostawę do Polski, więc nie ma problemu. Tylko zapłacić trzeba kartą. Wyjdzie taniej niż z allegro i pewność, że nie podrobiony Pozdrawiam

#70 villageboy

villageboy
  • 38 postów
  • SkądKraków

Napisano 11 marca 2008 - 23:47

Nie mieliście problemów z InvisibleShieldem?
Mam taką wersję jak M4v3r i 'łezki' nie chcą się przykleić, przesuwanie paluchem jest wolniejsze, a w Safari są ciemne smugi.
Jakiś pomysł? Oczywiście InvisibleShield został kupiony w ZAGG

Pozdrawiam

Ja nie mam żadnego z tych problemów.
Może poślizg palca po folii jest trochę inny niż po odkrytym ekranie, ale dla mnie nie jest to żadną wadą.

#71 Respect

Respect
  • 40 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 12 marca 2008 - 17:15

A może ktoś powiedzieć coś na temat odklejenia tego InvisibleShield lub BodyGuardz z iPhone? Bo chciałbym kupić BodyGuardz, bo w nieco wyższej cenie o ok 20 zł dostaje dwa komplety folii, ale ciekawi mnie to, czy po odklejeniu tego nie zostaną jakieś ślady kleju i czy to nie zniszczy iPhone, gdy się będę chciał tego pozbyć?

#72 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 12 marca 2008 - 21:14

nie ma żadnych śladów po odklejeniu invisible shield. nie wiem jak po bodyguardz. polecam bardziej shielda niż bodyguardz ;)

#73 Respect

Respect
  • 40 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 12 marca 2008 - 23:36

nie ma żadnych śladów po odklejeniu invisible shield. nie wiem jak po bodyguardz.
polecam bardziej shielda niż bodyguardz ;)

A mógłbyś w jakiś sposób uzasadnić dlaczego? Trochę poczytałem o tym i właściwościami fizycznymi to one się nie różnią, a chodzi tu przede wszystkim chyba o to, jak będą przylegać do iPhone.. I Bodyguardz wychodzi w tym przypadku lepiej w testach NLU dla iPhone..

#74 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 13 marca 2008 - 15:07

ja mogę powiedzieć tylko tak. chcesz mieć lapka wydajnego i stabilnego. kupujesz maka który ma renomę i jest świetny jeśli chodzi o właściwości czy laptopa 2 razy tańszego w jakimś markecie? po prostu dla mnie IS jest wyrobioną marką jeśli chodzi o sprawę folii do urządzeń

#75 mateo0606

mateo0606
  • 33 postów

Napisano 13 marca 2008 - 15:42

Mam dobra rade dla tych ktorzy przymierzaja sie do zakupu foli na swojego iphona.Sam kupilem sobie InvisibleShield i przyznam ze rozczarowalem sie nia.Po pierwsze jej zalozenie to istna Golgota.Sam zakladalem zgodnie z filmikiem na you tube i po zalozeniu w 100% zgodnie z instrukcja wscieklem sie.Na safarii widac dziwne ciemne smugi a doklanie oczyscilem tel.Nie wiem dla kogo ona jest nie widzialna chyba ludzi z wada wzroku -10 bo od razu widac ze na wyswietlaczu jest folia.Najsmutniejsze jest na koncu gdy dotykacie ekranu i czujecie sie jak by zamienic Ferarii na malucha.Panel juz nie jest tak czuly jak bez foli i trzeba wcisskac czasami po kilka razy zeby cos sie wlaczylo.Fakt ze ekran juz sie tak nie palcuje ale za jaka cene????Jedyny plus jaki odnalazlem to ze zaklada sie ja na calego iphona i swietnie chroni jego tyl a co wazne dobrze sie trzyma w rece i sie nie wyslizguje.Oczywiscie odkleilem zaraz folie z przodu i teraz mam tylko z tylu z czego jestem zadowolony.Wiec niech sie kazdy zastanowi za nim wyda tyle kasy bo tak naprawde w moim odczuciu ma tylko zastaosowanie tylnia czesc a ze wyswietlacz jest ze szkla wiec musiscie bardzo sie postarac zeby go porysowac.Pozdro!!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych