Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Folia ochronna na ekran

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
99 odpowiedzi w tym temacie

#26 Robczan

Robczan
  • 185 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 17:26

Da się dokładnie przykleić?

#27 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 23:22

właśnie zamówiłem sobie InvisibleShield full body i zobaczymy jak będzie się sprawował :) wcześniej miał być iskin ale po obejżeniu filmiku, przeczytaniu paru wypowiedzi zdecydowałem się wna InvisibleShield. pozatym widać będzie calutkiego iphona :)

#28 Robczan

Robczan
  • 185 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 01:38

makoos, skąd zamówiłeś? I ile cię to będzie kosztować, razem z dostawą, jakimiś podatkami, wszystkim?

#29 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 03 lutego 2008 - 12:10

kupiłem na ebayu i wszystko wyniesie mnie gdzieś tak 85 zł. podatku nie będzię bo cena niższa niż 30 dolarów

#30 mike_r

mike_r
  • 127 postów
  • SkądCz-wa

Napisano 07 lutego 2008 - 18:08

Ja dostałem wczoraj folie brando, i zobaczymy jak się sprawdzi, pewnie niektórym przeszkadzałoby to że jest matowa, ale mialem taką samą w pda i sie sprawdziła więc zobaczymy jak iPhone będzie się z nią czuł :)

#31 Anita1972

Anita1972
  • 5 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 13:09

wybieram się do stanów mogę pomóc

#32 lady_yes

lady_yes
  • 2 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 16 lutego 2008 - 00:58

Mój mąż kupił folię ochronną w iSpocie i jest zadowolony. Kosztowała 45 zł. Ja szczerze powiedziawszy wolałabym kupić iSkina revo.

#33 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 16 lutego 2008 - 13:07

Zamówiłem sobie InvisibleShield z eBaya, zobaczymy czego to jest warte :)

#34 villageboy

villageboy
  • 38 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 lutego 2008 - 13:33

Ja także zamówiłem Invisible Shield z eBaya - w sumie GBP 17,95 (12,95 + 5). czyli po przeliczeniu - ok. 85zł. Dla porównania - na Allegro jest teraz za 145 - 149 zł (o ile jest oryginalne bo nigdzie nie ma logo).

#35 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 16 lutego 2008 - 16:33

Nie strasz.Właśnie czekam na przesyłkę tego z allegro.Musi byc oryginalne.

#36 villageboy

villageboy
  • 38 postów
  • SkądKraków

Napisano 16 lutego 2008 - 23:49

nie no jesli wystawil za 149zł to mysle, ze bedzie oryginalne, chociaz ja na jego miejscu dodalbym chociaz jedno logo oryginalnej firmy. Może to być Invisible Shield lub BodyGuardz - odpowiednik, takze dobry. Jak do Ciebie dotrze - koniecznie napisz :)

#37 tscneo

tscneo
  • 17 postów
  • SkądŚląsk

Napisano 17 lutego 2008 - 14:51

Kupiłem na allegro folię Brando do iPhone. Folię tej samej firmy na PDA używam już 1,5 roku. Jestem bardzo zadowolony. Nie odstaje, nie pogarsza widoczności, można zdjąć i umyć. Ta na iPhona też super :) Ekran jest milszy w dotyku, mniej odblasków i przede wszystkim ekran dużo mniej się brudzi. Łatwo założyć bo wszystko elektrostatycznie się trzyma. I tylko 30 złotych.

#38 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 21:49

ja od początku mojego iPhona mam to The Apple Store (U.S.) - Power Support Crystal Film Set for iPhone, i powiem jedno, nic lepszego nie ma :)

#39 makoos

makoos
  • 115 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 22:20

ta folia jest tylko na przód? jak wygląda tył twojego iPhona?

#40 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 22:23

ta folia jest tylko na przód?
jak wygląda tył twojego iPhona?

czyściutki :) nieporysowany :) się dba o maleństwo :)

kwestia tego że jak leży to leży a nie ktoś sobie nim kręci

#41 Radom

Radom
  • 54 postów
  • SkądSzczecin/Dublin

Napisano 18 lutego 2008 - 10:15

Zamówiłem sobie InvisibleShield z eBaya, zobaczymy czego to jest warte :)

Ja w zeszlym tygodniu dostalem folie kupiona na BodyGuardz - Scratch-Proof Transparent Protective Skins for Mobile Devices i moge smialo polecic. Jest to ta sama jakosc co InvisibleShield ale za ta sama cene dostajemy dwa komplety folii tak wiec chyba bardziej sie oplaca. Swietna sprawa dla osob ktore nie lubia roznego rodzaju obudow. Telefon jest zabezpieczony w 95% i co najwazniejsze ochrona ta jest praktycznie niewidoczna. Naprawde super sprawa choc zalozenie tego nie nalezy do latwych jest to jak najbardziej wykonalne ;-)

Tescik folii:
NLU Products BodyGuardz for iPhone | iLounge iPod Accessory Reviews
ShieldZone InvisibleShield Full Body Shield for Apple iPhone | iLounge iPod Accessory Reviews
Best Skins Ever iPhone Total Body Skin | iLounge iPod Accessory Reviews

#42 villageboy

villageboy
  • 38 postów
  • SkądKraków

Napisano 20 lutego 2008 - 22:15

Dostałem dzisiaj InvisibleShield. Ogólnie jes ok, ale mam jedną uwagę - folia przeznaczona na naklejenie na Home Button - byla w opakowaniu położona na folii przedniej i przez to pozostawiła (chyba) trwały ślad. Widoczne to jest na załączonym obrazku. Czy to powszechne? PS. jest to oryginalna Invisible Shield firmy ZAGG.

#43 Babidi

Babidi
  • 330 postów
  • SkądJeżyce Terrorists

Napisano 21 lutego 2008 - 17:53

Dostałem dzisiaj InvisibleShield. Ogólnie jes ok, ale mam jedną uwagę - folia przeznaczona na naklejenie na Home Button - byla w opakowaniu położona na folii przedniej i przez to pozostawiła (chyba) trwały ślad. Widoczne to jest na załączonym obrazku. Czy to powszechne?

PS. jest to oryginalna Invisible Shield firmy ZAGG.

Ja bym do nich pisał i reklamował powinni Ci nową przysłać wyślij im też ten obrazek, a swoją drogą gdzie kupiłeś i jak i ile Ci to wyszło? bo wacham się czy ebay czy od nich ze strony ale nie wiem jak długo przesyłka idzie.

#44 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 22 lutego 2008 - 17:56

Dzisiaj dostałem swoje InvisibleShield. Szło z USA do Polski 5 dni. Wydałem 90 zł. I ogólnie jestem zadowolony :). Z zakładaniem nie było łatwo - najgorsze były rogi iPhone'a, ale jakoś dałem radę. I mogę też śmiało wszystkim ten zakup polecić - folia jest niewidoczna, telefon pewniej leży w dłoni i można go nosić w każdej kieszeni nie przejmując się, że się porysuje :).

#45 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 22 lutego 2008 - 18:17

No i ekran się tak nie brudzi.Mam pytanie czy tył był w jednej części?

#46 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 22 lutego 2008 - 18:28

@kummer: Tak, był w jednej części. Dodatkowo były jeszcze takie małe elementy jak kółeczko na oczko kamery, "rogi" (takie małe 'łezki' wypełniające dziury na rogach) i dwa paski do ochrony metalowej obramówki z góry i z dołu.

#47 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 22 lutego 2008 - 19:36

Pytałem bo kupiłem z allegro,trochę drogo, i folia była bez orginalnego opakowania.Sprzedawca zapewniał że opakowanie zostało w Stanach ze względu na koszty przesyłki i że to jest bezpośrednio z firmy InvisibleShield.Z twojego opisu wszystko się zgadza oprócz tych rogów,małe łezki.Tego u mnie nie było.Czy one były na tej samej kartce co tył lub przód czy osobnej.Generalnie folia jest super i wygląda na orginalną

#48 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 22 lutego 2008 - 20:55

Dołączona grafika

#49 maryce

maryce
  • 109 postów
  • SkądWarsaw, Poland, Poland

Napisano 22 lutego 2008 - 20:57

A może ktoś spróbuje zrobić zdjęcie jak to wygląda na rogach i przy tej chromowej ramce? Czy iPhone jest całkowicie chroniony, czy też coś zostaje odkryte?

#50 kummer

kummer
  • 1 999 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 22 lutego 2008 - 21:30

Dołączona grafika

To ja mam jakąś inną folię .Napisałem do sprzedawcy i czekam na wytłumaczenie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych