Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Folia ochronna na ekran

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
99 odpowiedzi w tym temacie

#1 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 29 stycznia 2008 - 15:46

czy ktoś widział na allegro folie którą można przykleić na ekran iPhone a tym samym chronić go przed zarysowaniem i szybkim brudzeniem?

#2 malina

malina
  • 460 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 29 stycznia 2008 - 15:55

ja na allegro nie widziałem ale mam jedną sztukę do odsprzedania (musze jej tylko poszukać) i ogólnie to jest oficjalna z apple store

#3 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 29 stycznia 2008 - 16:03

ja na allegro nie widziałem ale mam jedną sztukę do odsprzedania (musze jej tylko poszukać) i ogólnie to jest oficjalna z apple store

ile coś takiego może być warte?

#4 malina

malina
  • 460 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 29 stycznia 2008 - 16:13

The Apple Store (U.S.) - Power Support Crystal Film Set for iPhone
tylko tam sa w zestawie 2 sztuki

#5 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 29 stycznia 2008 - 16:18

Jeśli dobrze liczę to kosztuje to na złotówki ok 25 zł. masz do sprzedania jedną sztukę ?

#6 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 29 stycznia 2008 - 16:30

Kup sobie najzwyklejszą jak np do komórek i aparatów fotograficznych;) To najtańsze rozwiązanie;) W razie złego rozmiaru możesz sobie uciąć niepotrzebny fragment i po krzyku;), a cena jest odpowiednio wiele, wiele niższa;D

#7 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 29 stycznia 2008 - 16:33

Zastanawiam się czy taka folia jest potrzebna. iPhone ma ekran ze szkla i sie nie rysuje. Taka folia przyniesie wiecej zlego niz dobrego. Gorsze reagowanie na dotyk i slabsza widocznosc.

#8 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 29 stycznia 2008 - 16:38

Ekranik taki sam, jak w iPodzie Touch... ;) Mam od ponad miesiąca i nie mam żadnej rysy!!! :D Nie noszę w slikonach, ani w skarpetach;) Jeśli ktoś jednak chce, to oczywiście polecam takie zwykłe na komórki itp... :P Nie liczy się przecież marka, ani napis na opakowaniu :D

#9 goodboy

goodboy
  • 1 611 postów
  • SkądKonstancin/W-wa

Napisano 29 stycznia 2008 - 16:40

Nie liczy się przecież marka, ani napis na opakowaniu :D

Nie dla każdego :D

#10 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 29 stycznia 2008 - 16:44

No racja:D Ale ja nie przywiązuje do tego uwagi:D

#11 przemek83

przemek83
  • 277 postów
  • SkądMilanówek

Napisano 29 stycznia 2008 - 17:13

Jeśli dobrze liczę to kosztuje to na złotówki ok 25 zł. masz do sprzedania jedną sztukę ?

kup na ebayu, na allegro sprzedawali po 10 zlotych + koszt przesylki. Na ebayu sa po dolara, kupilem ostatnio zestaw guma+oslona i zmiescilem sie w 7 dolarach z przesylka.

#12 Robczan

Robczan
  • 185 postów

Napisano 29 stycznia 2008 - 20:40

malina, czy ta folia, którą sprzedajesz pokrywa całą przednią powierzchnię iPhone, czy tylko ten prostokąt wyświetlacza?

#13 FidelUp

FidelUp
  • 54 postów
  • SkądKraków

Napisano 29 stycznia 2008 - 22:10

Mam już iphona jakoś od wakacji i żałuje ze sobie nie kupiłem odrazu foli i tego gumowego etui bo rysuje się. Mało bo mało no ale :) Polecam kupić!

#14 malina

malina
  • 460 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 29 stycznia 2008 - 22:38

malina, czy ta folia, którą sprzedajesz pokrywa całą przednią powierzchnię iPhone, czy tylko ten prostokąt wyświetlacza?

całą przednią część :)

#15 Zierek

Zierek
  • 141 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 29 stycznia 2008 - 23:41

Może któraś z tych: Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

#16 Robczan

Robczan
  • 185 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 00:11

malina, a więc jestem zainteresowany, daj jakis namiar, możesz się też odezwać do mnie, gg:5582245.

#17 Geran

Geran
  • 93 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 09:32

Ta folie ktora ma do odsprzedania malina moge jak najbardziej polecic :) mialem juz te "tanie folie" i szczerze mowiac roznica pomiedzy ta z apple store a tymi tanimi wg mnie jest dosc duza. Co do gorszego reagowania na dotyk czegos takiego wogole nie odczulem, widocznosc jest rowniez identyczna ,folii praktycznie nie widac. Plusem jest rowniez to ze folia pokrywa caly ekran nie tylko prostokat z ekranem.

#18 przemekspider

przemekspider
  • 1 793 postów
  • SkądSosnowiec/Kraków

Napisano 30 stycznia 2008 - 16:26

A łatwo się to montuje? Pytam, bo z chęcią bym w coś takiego zaiwestował, ale jestem kompletne antytalencie manualne...

#19 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 30 stycznia 2008 - 16:33

A łatwo się to montuje? Pytam, bo z chęcią bym w coś takiego zaiwestował, ale jestem kompletne antytalencie manualne...

Wydaje mi się, że zwyczajnie naklejasz to na szybkę urządzenia;)

#20 malina

malina
  • 460 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 30 stycznia 2008 - 20:12

dokładnie nakleja się ale tak naprawdę można ją w każdym momencie ściągnąć czy to jest folia elektrostatyczna nie wiem ale nie działa na żaden klej :)

#21 bushman.editing

bushman.editing
  • 4 115 postów
Napisano 30 stycznia 2008 - 20:52

dokładnie nakleja się ale tak naprawdę można ją w każdym momencie ściągnąć czy to jest folia elektrostatyczna nie wiem ale nie działa na żaden klej :)

nigdy bym nawet nie pomyslal, ze do rakiego czegos moze byc klej:) :) :) moze trzeba to przybic gwozdzikami? :) fajoski pomysl:) widzialem juz niezle dziwy na Allegro, ale to pobilo wszystko;)

Sorry, ze pisze bez polskich znakow, ale stukam z iPoda touch i tak jest o wielw, wiele szybciej, a przeciez kazdy sie doczyta:)

#22 present_day

present_day
  • 975 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 21:08

Ja używam InvisbleShield'a - nie tylko na ekran, ale zapodałem sobie full body shield. Jestem bardzo zadowolony. Zrobiłem też kilka zdjęć, które znajdziecie na moim flickrze: Flickr: Photos from presentday. No ale tego to chyba na allegro nie znajdziesz..

#23 Robczan

Robczan
  • 185 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 14:14

Folia.

Witam,

Czy polecilibyście taką folię: link? Otóż cały czas szukam takiej, która zasłaniałaby całą przednią cześć telefonu, a w Polsce ciężko znaleźć... Wiem, że w Stanach jest InvisibleShield, ale nie mam możliwości sprowadzenia jej tutaj. A może wy widzieliście coś podobnego? Jeśli tak to poproszę o linka, pozdrawiam.

#24 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 14:18

Witam,

Czy polecilibyście taką folię: CITYnet Przekierowanie...? Otóż cały czas szukam takiej, która zasłaniałaby całą przednią cześć telefonu, a w Polsce ciężko znaleźć... Wiem, że w Stanach jest InvisibleShield, ale nie mam możliwości sprowadzenia jej tutaj. A może wy widzieliście coś podobnego? Jeśli tak to poproszę o linka, pozdrawiam.

proszę nie zakładaj osobnych tematów, o foliach rozmawiamy tutaj

#25 djKristo

djKristo
  • 899 postów

Napisano 02 lutego 2008 - 17:03

Witam,

Czy polecilibyście taką folię: link? Otóż cały czas szukam takiej, która zasłaniałaby całą przednią cześć telefonu, a w Polsce ciężko znaleźć... Wiem, że w Stanach jest InvisibleShield, ale nie mam możliwości sprowadzenia jej tutaj. A może wy widzieliście coś podobnego? Jeśli tak to poproszę o linka, pozdrawiam.

ja tam taka kupilem na allegro i jestem zadowolony

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych