Witam! Właśnie zauważyłem w sklepie myapple okulary Anti-Blueray, można obejrzeć je pod tym linkiem: https://sklep.myappl...y-Czerwone/3984
A teraz parę pytań do użytkowników. Czy ktoś z Was ich używał? Czy naprawdę dużo lepiej siedzi się z nimi przed monitorem, oczy nie łzawią, ani nie szczypią, czy wzrok się tak nie męczy?
Zainteresowany jestem tym tematem, ponieważ po przesiadce z laptopa na mini i 24 calowy monitor lcd czuje czasami dyskomfort, którego nigdy wcześniej nie odczuwałem. Czytałem dużo, że to właśnie wina monitorów lcd. O dziwo najbardziej to w słoneczny dzień męczy mi się wzrok, tak jakby szczypało mnie w oczy. W nocy przy sztucznym świetle jest o wiele lepiej, praktycznie normalnie, a z racji tego, że powolnymi krokami będzie zbliżać się wiosna, a dni stają się coraz dłuższe, to coraz więcej godzin będę spędzał przy świetle dziennym.
Zastanawia mnie czy serio mogą pomóc mi te okulary, czy jest to tylko taki pic na wodę. Interesuje mnie opinia ludzi, którzy mieli podobny problem do mojego i którzy zakupili te okulary. Czy zauważyliście jakąś poprawę czy te 140zł była dla Was stratą pieniędzy?
Nie podbijamy, proszę!
Edited by cronopioverde, 22 January 2017 - 16:16.