Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Aktualizacja iPhone'a 4 do iOs 9.3.5.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 bartek0288

bartek0288
  • 2 postów

Napisano 19 listopada 2016 - 16:59

Cześć, mam problem z aktualizacją iPhone'a 4s. Po przypadkowym zainicjowaniu aktualizacji, miałem podłączyć iPhone'a do iTunes. Kiedy to zrobiłem, zauważyłem, że telefon jest w trybie awaryjnym. iTunes pobrał aktualizację i na iPhonie pokazał się pasek postępu instalacji, lecz jak doszedł do ok. 60%, nagle dostałem informację od iTunes, że aktualizacja nie może być zainstalowana i iPhone został odłączony. Kilkukrotnie próbowałem to powtórzyć, lecz bezskutecznie. Chciałem nawet odtworzyć iPhone'a z ustawieniami fabrycznymi, ale także nie mogłem tego uczynić. Co mogę w takiej sytuacji zrobić?

#2 Bolsu07

Bolsu07
  • 604 postów

Napisano 20 listopada 2016 - 18:44

do iP 4 nie wejdzie nic więcęj niż iOS 7.1.2 :)

MacBook Pro 13 M1 | iMac 5K 27" 2017 | iPhone 12 Pro 128GB | ATV 3 gen | iPad Air Space Gray WIFI

#3 satmar

satmar
  • 788 postów
  • SkądInowrocław

Napisano 20 listopada 2016 - 19:09

do iP 4 nie wejdzie nic więcęj niż iOS 7.1.2 :)

A Ty czytasz opis czy tylko sam temat ? cyt. "Cześć, mam problem z aktualizacją iPhone'a 4s "

Cześć, mam problem z aktualizacją iPhone'a 4s. Po przypadkowym zainicjowaniu aktualizacji, miałem podłączyć iPhone'a do iTunes. Kiedy to zrobiłem, zauważyłem, że telefon jest w trybie awaryjnym. iTunes pobrał aktualizację i na iPhonie pokazał się pasek postępu instalacji, lecz jak doszedł do ok. 60%, nagle dostałem informację od iTunes, że aktualizacja nie może być zainstalowana i iPhone został odłączony. Kilkukrotnie próbowałem to powtórzyć, lecz bezskutecznie. Chciałem nawet odtworzyć iPhone'a z ustawieniami fabrycznymi, ale także nie mogłem tego uczynić. Co mogę w takiej sytuacji zrobić?

wprowadz w DFU  i spróbuj ponownie wgrać iOS-a , jak będą jakieś błędy zmień kabel , port USB w komputerze , zaktualizuj iTunes, zobacz na innym kompie 

• Giallorosso lubi to

#4 bartek0288

bartek0288
  • 2 postów

Napisano 21 listopada 2016 - 00:20

Wprowadziłem iPhone'a w DFU, mam aktualną wersję iTubes, używałem dwóch kabli i sprawdzałem na innym komputerze i niestety nadal jest to samo. Nie mogę ani dokończyć aktualizacji, ani odtworzyć ustawień fabrycznych. Ciągle wyskakuje mi błącd 29.

#5 satmar

satmar
  • 788 postów
  • SkądInowrocław

Napisano 21 listopada 2016 - 17:17

przy błędzie 29 masz baterie do wymiany , ew. padła już płyta główna 

PS. sprawdzić elementy koło złącza baterii, serwis poradzi sobie z tym bez problemu :)

Użytkownik satmar edytował ten post 21 listopada 2016 - 17:26

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych