Czy tylko mnie irytuje ta nowa aplikacja muzyki?
1) jest pozbawiona połowy i tak ograniczonej funkcjonalności poprzednich wersji aplikacji, na przykład przycisku ponownego wymieszania/wyłączenia mieszania piosenek
2) nawet po wejściu w zakładkę albumy, są one sortowane według... wykonawców. Nie jest to ani trochę intuicyjne ani logiczne.
3) brak gwiazdek, których wolałem używać zamiast tych całych "pokochań"
4) masa błędów podczas korzystania z 3D Touch na okładkach
5) na wgranych przez itubes albumach pojawia się przycisk "pobierz"(?), po kliknięciu którego po wejściu w album przez ułamek sekundy widać napis "POBRANE", który zaraz znika jeśli dana rzecz nie była pobierana bezpośrednio przez aplikację Muzyka.
O bezsensownej stronie głównej pt. "Ostatnio dodane" już nawet nie ma co wspominać. Chciałbym żeby wróciła stara wersja aplikacji(ta w iOS 9 była super!), a zamienników niestety nie ma :-( A aplikacja ta jest dla mnie dosyć istotna biorąc pod uwagę fakt, iż korzystam z niej codziennie od paru lat.
@EDIT: O ile z punktem nr 2 sobie poradziłem, to odkryłem coś jeszcze ciekawszego, co tym bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że ta aplikacja nadal jest w wersji BETA. W oknie aktualnie odtwarzanego utworu (to z okładką i przyciskami do kontroli muzyki) gdy dotkniecie puste pole w lewym dolnym rogu(na lewo od przycisku wybierania źródła dźwięku) to pokaże się wam informacja o... potwierdzeniu usunięcia utworu(???). Najwyraźniej w tym miejscu kiedyś znajdował się jakiś przycisk, którego informatycy piszący najbardziej zaawansowany system mobilny na świecie zapomnieli całkiem usunąć. Super :-).
Użytkownik Sebosz edytował ten post 28 września 2016 - 00:21