Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * - 3 głosy

Bateria iPhone – dyskusja.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2528 odpowiedzi w tym temacie

#2526 Darthnorbe

Darthnorbe
  • 5 postów

Napisano 24 września 2026 - 15:03

Ja wymieniam na oryginały w autoryzowanych serwisach.

Jeżeli jeździsz w miarę regularnie samochodem, to te 400 zł wydajesz na paliwo nie co 2 lata, tylko co jakieś 2 tygodnie. Baterie naturalnie się zużywają, więc traktuj je w podobny sposób, jak paliwo, lub jeśli wolisz, jak klocki hamulcowe.

Żadnych. Zamienniki to loteria. Zawsze.

To jest totalnie nieopłacalne w starym telefonie. Tak tylko co ma paliwo do baterii? Nic. To tak jakby do samoachodu za 20k włożyć 10k tylko po to żeby jeżdził podczas gdy do toyoty nie dołożysz nic. Totalnie z dupy porównanie i 400zł za wymianę baterii to szalona cena podczas gdy produkcja jej to 10$. Czyli nic z tym nie zrobi? To zakup iphona jest totalnie bez sensu bo po co jak taki samsung działa 2x dłużej na baterii w latach i jeszcze kupisz oryginalną baterię za 150zł

#2527 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 451 postów
Napisano 24 września 2026 - 15:13

Ależ ja nie mam żadnego interesu, żeby Cię przekonywać o wyższości iPhone'a nad Samsungiem. Kupuj to, co uważasz za właściwe. Zapytałeś, gdzie wymieniamy, to udzieliłem Ci odpowiedzi za siebie. Jeśli ta odpowiedź Ci nie odpowiada, to możesz ją śmiało zignorować i poczekać na taką, która przypadnie Ci do gustu.

#2528 Darthnorbe

Darthnorbe
  • 5 postów

Napisano 24 września 2026 - 15:38

Ależ ja nie mam żadnego interesu, żeby Cię przekonywać o wyższości iPhone'a nad Samsungiem. Kupuj to, co uważasz za właściwe. Zapytałeś, gdzie wymieniamy, to udzieliłem Ci odpowiedzi za siebie. Jeśli ta odpowiedź Ci nie odpowiada, to możesz ją śmiało zignorować i poczekać na taką, która przypadnie Ci do gustu.

to że ty wymieniasz nie znaczy że każdy jest takim człowiekiem jak ty. Pokazałeś swoje wartości w moderowaniu tego wątku więc no wiem że jesteś po prostu typowym fanatykiem który kupi wszystko za każdą cenę a wiem że nie każdy jest taki. 99% ludzi nie zmienia baterii za 400zł w telefonie za 600 zł więc się pytam normalnych ludzi a nie fanatyków

#2529 Zbyszekk

Zbyszekk
  • 10 postów

Napisano 24 września 2026 - 19:14

to że ty wymieniasz nie znaczy że każdy jest takim człowiekiem jak ty. Pokazałeś swoje wartości w moderowaniu tego wątku więc no wiem że jesteś po prostu typowym fanatykiem który kupi wszystko za każdą cenę a wiem że nie każdy jest taki. 99% ludzi nie zmienia baterii za 400zł w telefonie za 600 zł więc się pytam normalnych ludzi a nie fanatyków

Może idź do XIAOMI, tam Ci dobrze doradzą.......

I nie obrażaj nikogo, bo masz inne zdanie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych