Moze sie ktos, kto posiada iPhone 7, wypowiedziec o jakichs usrednionych wynikach na iOS 10?
Max czasy jakie podajecie, to raczej srednio przydatne informacje. Interesuje mnie raczej jakas usredniona wartosc, albo widelki. Bo te ~10h w uzyciu, to chyba osiagacie sluchajac godzinami muzyki, czy innymi rzeczami, ktore pracuja na wylaczonym ekranie.
U mnie na iPhone 7 z iOS 10 osiagam ~7h w uzyciu. Ale bardzo mocno korzystam z telefonu, nie slucham muzyki, wszystko co robie uzywa ekranu. Przy 6,5h w uzyciu, mam 10-13h w gotowosci i ~10% baterii.
Tak, jak pisalem wyzej ograniczylem programy, ktore uznalem za nie potrzebne w lokalizacjach, powiadomieniach i danych w tle. Ekran wrzucilem na 50% w manualu. Zegar na manual. Uslugi systemowe lokalizacji, czesc ograniczona. ( A tak przy okazji, dzis dzwonil do mnie gosc z infolinii Apple i zadalem mu pytanie, zeby wytlumaczyl mi poszczegolne opcjie z listy Lokalizacje>Uslugi systemowe> homekit, itd - mowi do mnie, ze go zagialem, bo wiekszosci nie zna i nie potrafi mi odpowiedziec na to pytanie).