mialem kilka SE i kilka 6 z tych dwóch zdecydowanie wole 6. W SE ten ekran jest strasznie meczacy na dluzsza mete,fajny telefon ale do okreslonych zastosowan.DObrze mi sie na nim korzysta np na rowerze czy w terenie. 6 jakos specjanie nie zamula jeszcze. Jakos ta bateria tez szału w SE nie robi,powiedział bym ze jest podobnie jak w sprawnej 6.

iPhone 6 czy se
Napisano 20 lutego 2018 - 11:38
Napisano 11 marca 2018 - 08:56
mialem kilka SE i kilka 6 z tych dwóch zdecydowanie wole 6. W SE ten ekran jest strasznie meczacy na dluzsza mete,fajny telefon ale do okreslonych zastosowan.DObrze mi sie na nim korzysta np na rowerze czy w terenie. 6 jakos specjanie nie zamula jeszcze. Jakos ta bateria tez szału w SE nie robi,powiedział bym ze jest podobnie jak w sprawnej 6.
A dziś warto jeszcze wchodzić w SE? Mój 5S strasznie zamula i wolałbym go zamienić na coś innego, zanim roztrzaskam go o chodnik. Budżet mam ograniczony, powiedzmy max. 1800 PLN i chciałbym, żeby telefon pośmigał 3 - 4 lata. Nie interesują mnie paletki, telefon powinien być mały, zgrabny, do obsługi jedną ręką, aparat, nawigacja i to wszystko.
Dzięki i pozdrawiam
Sony Xperia 5 II 128 GB + microSD 128 GB, gniazdo jack, 120 Hz, 5G, ładowarka w pudełku
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych