Wychodzą te ścinki, zapchany ram i ciągłe go czyszczenie, strasznie to wkurza. Słaba jakość tworzywa i pojawiające się ryski. iPhone bez zabezpieczeń i zero rysek, nawet pod światło. Aparat oczywiście SGS7 ma delikatnie lepszy (te twoje niszczenie można między bajki włożyć )
mam wiele zdjęć zrobionych w podobnych warunkach i wychodzą podobnie. Zdecydowanym plusem SGS to kąty widzenia.
Aplikacje pisane pod SGS długo jeszcze będą mniej dopracowane niż te w Apple. TiD iPhone zdecydowanie lepszy od SGS.
Miałem do nie dawna oba w domu i zdecydowanie jednak dalej wolę iP.
Wieczorem, nocą, ogólnie w słabym oświetleniu iphone 6 nie potrafił zrobić wyraźnego zdjęcia. W s7 edge takiego problemu nie ma. W ciągu dnia przy dobrym świetle też robi zauważalnie lepsze. Nie jest to może "niszczenie", ale zauważalnie lepsza jakość.
Do robienia zdjęć to lustrzanka.
Aparat w telefonie używam sporadycznie jako narzędzia do dokumentowania notatek/zapisków.
Tak, oczywiście. Idąc na spacer z psem czy z rodziną zawsze mam ze sobą zabierać aparat, bo ten w telefonie to tylko do podręcznych notatek na szybko. Litości.