no to teraz pejot i db narysują nam coś razem ;-)
Jestem za tym zeby obydwoje jakies nowe Logo strzelili
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 11 lutego 2006 - 00:01
no to teraz pejot i db narysują nam coś razem ;-)
Napisano 11 lutego 2006 - 00:03
Napisano 11 lutego 2006 - 00:03
Nie wolno wstrzymywać bąków
Ponieważ nie wypuszczone na zewnątrz unoszą się przez ciało do głowy
I stąd właśnie powstają posrane pomysły
Napisano 11 lutego 2006 - 01:21
Napisano 11 lutego 2006 - 01:24
Napisano 11 lutego 2006 - 01:51
Napisano 11 lutego 2006 - 06:11
Napisano 11 lutego 2006 - 08:27
Napisano 11 lutego 2006 - 10:19
Napisano 11 lutego 2006 - 10:19
Napisano 11 lutego 2006 - 10:21
Napisano 11 lutego 2006 - 10:26
Napisano 11 lutego 2006 - 10:31
Napisano 11 lutego 2006 - 11:08
...a może w gronie moderatorów i adminów wybierzemy to "jedyne" logo?
... jak do jutra sprawa się nie rozstrzygnie to nie będzie innego wyjścia
Napisano 11 lutego 2006 - 11:15
Napisano 11 lutego 2006 - 11:17
To forum należy do do wszystkich ok.200 forumowiczów...
Powtarzam:
Kto teraz odda głos,staly bywalec forum,
czy ktoś zupełnie przypadkowy zdecyduje jakie będziemy mieli logo.
Napisano 11 lutego 2006 - 11:34
Napisano 11 lutego 2006 - 11:43
miałem na myśli pomysł rozstrzygania losów logo przez adminów i moderatorów.To forum należy do do wszystkich ok.200 forumowiczów...
Wyrażnie napisałem:Skoro należy do wszystkich, to nie ma mowy o przypadkowych bywalcach
Jak wykazały dwie rundy głosowania liczba stałych forumowiczówdo wszystkich ok.200 forumowiczów
Statystycznie masz rację.Przy okazji, to forum liczy więcej niż 200 osób.
Napisano 11 lutego 2006 - 12:06
iałem na myśli pomysł rozstrzygania losów logo przez adminów i moderatorów.
Napisano 11 lutego 2006 - 12:20
Napisano 11 lutego 2006 - 13:41
tjaaa (choć dla niektórych nie jest to niestety takie oczywiste)Ja od siebie tylko dodam że mi się propozycja pejota także bardzo podoba, odrazu widać kto pracuje jako grafik a kto bawi się w wolnych chwilach Photoshopem
dla mnie też trochę było, ale jak tak to bywa, że jak ktoś mocno posłodzi to się jakimś dziwnym trafem mu poszczęści (ludzie czasem lubią błyskotki) - nie twierdzę, że te miłe "kwarce i aquy" jak to ktoś określił są złe - wręcz uważam, że (w zdrowych proporcjach) są potrzebne - zwł w nawiązaniu do obecnej stylistyki Apple... Ale tutaj skupiam się głownie na samym WIZUALNYM znaku - bo to on jest głowną propozycją, choć może być lepiej lub gorzej podany. Co mogę powiedzieć? Hortex by pewnie kupiłTo że tyle osób oddało namnie głosy i znalazłem się w 2 turze takze jest milym zaskoczeniem
skromność przede wszystkimJeśli przegra pejot, mówi się trudno.... JA WYGRAŁEM :twisted: i także smucić się nie będę
Pomimo tego, że trochę jednak przesadziłeś to w sporej części muszę porzeć Twoją wypowiedź...Fajne to one sa , nawet niektore bardzo fajne. Tylko nie spelniaja porostu warunkow zeby je nazwac LOGO
Byc moze wielu sie orientuje i nie bierze udzialu, poniewaz nie ma w czym wybierac.
A moze poprostu na Forum wielu zaglada jak potrzebuje pomocy. A majac Mac-a i wlasna makowke wiadomo ze czasem mozna przez pare lat jechac na compie jak na zrebaku i nic sie nie psuje i wszystko jest jasne. Hym... jeszcze pare propozycji by sie znalazlo...
o lepszą reklamę swojego "top" nie trzeba... (czyżby ktoś jednak założył sobie konto z "podwójną naturą" - nieco ironiczną?LUDZIE! opamietajcie sie i glosujcie na db;p moim zdaniem propozycja pejota jest najgorsza i to wyraznie odstaje od dwoch pozostalych, milo nie ma szans ale glosujcie na db! jak bedzie wygladala ta stronka z logiem pejota?! ;/
rzeczywiście - miażdżący argument!PS zwrocilbym tez uwage na to ze pejot stosuje wszystkie kolory teczy od ktorych cale szczescie apple odszedl w swoim logu umieszcanym w pasku findera bo takie cos wyglada paskudnie ;p
Napisano 11 lutego 2006 - 14:33
o lepszą reklamę swojego "top" nie trzeba... (czyżby ktoś jednak założył sobie konto z "podwójną naturą" - nieco ironiczną?LUDZIE! opamietajcie sie i glosujcie na db;p moim zdaniem propozycja pejota jest najgorsza i to wyraznie odstaje od dwoch pozostalych, milo nie ma szans ale glosujcie na db! jak bedzie wygladala ta stronka z logiem pejota?! ;/
Napisano 11 lutego 2006 - 14:41
Napisano 11 lutego 2006 - 14:52
Heheh, sorry, może niprecyzyjnie się wyraziłem - "nieco ironiczną" - miało wskazywać na to , że chodzi mi o coś wręcz ODWROTNEGO - a konkretniej: wypowiedź jest na tyle samoośmieszająca, że można być skłonnym przypuszczać, że została napisana przez osobę w którą jest wymierzona, aby spowodować efekt odwrotnyo lepszą reklamę swojego "top" nie trzeba... (czyżby ktoś jednak założył sobie konto z "podwójną naturą" - nieco ironiczną?LUDZIE! opamietajcie sie i glosujcie na db;p moim zdaniem propozycja pejota jest najgorsza i to wyraznie odstaje od dwoch pozostalych, milo nie ma szans ale glosujcie na db! jak bedzie wygladala ta stronka z logiem pejota?! ;/
)
hmmm... Panie Mac_Abra, widze że sugerujesz że niby ja założyłem sobie nowe konto poto tylko aby na siebie zagłosować i nawoływać do głosowania na moje logo ??
![]()
to chyba nie bęidzie już potrzebneOdpowiadam NIE, jesli są jakieś wątpliwości to prosze niech admin sprawdzi IP
to może już lepiej to pierwszealbo niech sam top-designer się wypowie
Napisano 11 lutego 2006 - 16:23
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych