Dowód zakupu mam z vodafone z ceną zawrotną 9,90 euro

Przesiadka z iPhone 6s na Galaxy S7/?
Posted 28 May 2016 - 11:39
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 28 May 2016 - 11:51
Jak najbardziej jestem zdecydowany na SGS7 Edge. Zaraz jadę wpłacać gotówkę na konto. Obawiam się tylko złotego koloru, czy faktycznie nie lepszy jest czarny, ale to już gruba dopłata. No i nie wiadomo jak tymi kolorami rządzi rynek?
Pomysł iPhone SE odrzuciłem. Nie chcę powtórki z rozrywki, tym bardziej, że jestem zmęczony troche iOS, ciągle to samo, zyskałbym jedynie przepiękny wygląd i mniejszy ekran. Dalej byłoby to samo. Chcę czegoś nowego, tym bardziej, że nowa galaktyka to zupełne mistrzostwo i nowy poziom, MOIM ZDANIEM, wyższy niż dotychczasowy iPhone.
Zloty robi wrażenie, jest jak lusterko. Czarny to klasyczna elegancja. Jezeli miałeś np złotego iphona to weź czarny. Jezeli białego albo czarnego to weź zloty. Jeden i drugi kolor bedzie fajny, ba nawet platynowy jest super. Rzuć moneta :-P
No to poszalałeś :-P używasz bocznego panelu z kontaktami i cała reszta do ustawienia? Jak ci sie podoba allways on display? Tak btw. wiedziałes, ze nowa kia optima ma ladowarke indukcyjna i panelu środkowym dedykowana dla samsunga? :-P
Posted 28 May 2016 - 11:56
Też mam Vodafone, czy można jakby jakie pytania na priv uderzać w celu porównania oryginału faktury, czy jest dobra moja . Mój dystrybucja holenderska, pytałem na chat Samsunga to przysługuje gwarancja, ale nie wymiana na nowy, jak dystrybucja europejska.
Posted 28 May 2016 - 12:03
Jasne mogę Ci podesłać screen faktury
No to poszalałeś :-P używasz bocznego panelu z kontaktami i cała reszta do ustawienia? Jak ci sie podoba allways on display? Tak btw. wiedziałes, ze nowa kia optima ma ladowarke indukcyjna i panelu środkowym dedykowana dla samsunga? :-P
Używam panelu bocznego praktycznie codziennie. Mam ustawione podstawowe programy, których często używam, dalej szybkie uruchamianie i kontakty. Również linijka jak i latarka z regulacją natężenia.
Co do alway on display to kilka postów wcześniej nawet o tym pisałem. To wg mnie jeden z najbardziej praktycznych ficzerów
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 28 May 2016 - 12:04
Dzięki bardzo, na razie mam foto swojej, bardzo proszę.
Posted 28 May 2016 - 12:08
poszedl priv z mailem
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 28 May 2016 - 14:15
Oglądałem, złoty mi się w ogóle nie podoba na żywo, zdecydowanie bardziej czarny mi leży. Taki klasyczny i stonowany, złoty nie dla mnie.
Stadivarius i effe - jakie macie kolory swoich? Palcują się bardzo? Kolejne pytanie: jaki dowód zakupu? 0% czy 23%? Jest na alledrogo mnóstwo, natomiast dopiero przy 23% obowiązuje Samsung Guard?
Posted 28 May 2016 - 14:35
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 28 May 2016 - 14:37
A to dziwne, bo gość w Brand Store Silesia mówił, że najbardziej się palcuje.
Posted 28 May 2016 - 15:20
dziwne, bo gość w Brand Store Silesia mówił, że najbardziej się palcuje.
Dziwne pisałeś już wpłacasz na konto , a jednak nie, mieszasz troszkę :-).... Chyba się jednak na nic nie zdecydujesz ?
Edited by tomk925, 28 May 2016 - 15:28.
Posted 28 May 2016 - 15:25
Wpłacam wpłatomatem na swoje konto, gdyż nikt nie chce sprzedać za pobraniem, o to mi chodziło. Miałem gotówkę po sprzedaży mojego iP.
Posted 28 May 2016 - 15:38
Oglądałem, złoty mi się w ogóle nie podoba na żywo, zdecydowanie bardziej czarny mi leży. Taki klasyczny i stonowany, złoty nie dla mnie.
Stadivarius i effe - jakie macie kolory swoich? Palcują się bardzo? Kolejne pytanie: jaki dowód zakupu? 0% czy 23%? Jest na alledrogo mnóstwo, natomiast dopiero przy 23% obowiązuje Samsung Guard?
Mam czarny jako kontrast dla złotego iphona :-P
Używam panelu bocznego praktycznie codziennie. Mam ustawione podstawowe programy, których często używam, dalej szybkie uruchamianie i kontakty. Również linijka jak i latarka z regulacją natężenia.
Co do alway on display to kilka postów wcześniej nawet o tym pisałem. To wg mnie jeden z najbardziej praktycznych ficzerów
Allways on display tez mi sie bardzo podoba. Boczny panel mistrzostwo wygody. Uruchamianie aparatu z podwójnego kliknięcia home uratowało mi kilka razy przysłowiowy "tyłek".
Posted 28 May 2016 - 15:38
Czy tylko mi się wydaje, że wszędzie czarne są droższe niż złote?
Posted 28 May 2016 - 15:54
Czy tylko mi się wydaje, że wszędzie czarne są droższe niż złote?
Wydaje Ci sie. Powalcz o cenę i po sprawie :-)
Posted 28 May 2016 - 16:43
Też mam wrażenie, że czarne są droższe i jest ich mniej, niż złotych.Czy tylko mi się wydaje, że wszędzie czarne są droższe niż złote?
Posted 28 May 2016 - 20:42
Chodzi mi po głowie właśnie czarny, natomiast to właśnie na złote są super oferty. Kurczę, niby złoty nie jest zły, ale jednak coś.. coś mi nie pasuje, sami oceńcie.
Moja dziewczyna ma złotego iP i jest super, a ten Samsung tak szkaradnie wygląda.
Posted 28 May 2016 - 20:50
Szkaradnie? hmmm ok nic nie mówię. O gustach się nie dyskutuje.
Dla mnie złoty kolor SGS bije wizualnie kolor iPhone na głowę.
SGS czarny jak i biały/srebrny nie robi na mnie takiego wrażenia jak platinum gold.
Wybierz taki jaki Ci się najbardziej podoba, przecież nie możemy Ci polecić Twojego ulubionego koloru.
Edited by effe, 28 May 2016 - 20:50.
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 28 May 2016 - 21:04
Oczywiście, sprawa osobista, własny gust. Boje się tylko, że ten złoty jest taki strasznie szpetny, bo na zdjęciach jest OK, ale już na żywo?
Jak u was z ustawieniami audio jeżeli takie są? Można coś poustawiać?
Posted 28 May 2016 - 21:08
Szkaradnie? hmmm ok nic nie mówię. O gustach się nie dyskutuje.
Dla mnie złoty kolor SGS bije wizualnie kolor iPhone na głowę.
SGS czarny jak i biały/srebrny nie robi na mnie takiego wrażenia jak platinum gold.
Wybierz taki jaki Ci się najbardziej podoba, przecież nie możemy Ci polecić Twojego ulubionego koloru.
Nie znasz sie :-P A tak na poważnie, zloty wymiata. Zastanawia mnie tylko dlaczego wersja na europe i stany ma napis samsung na panelu przednim, a w Korei nie ma. Ja tez chce bez napisu :-)
Posted 28 May 2016 - 21:09
Oczywiście, sprawa osobista, własny gust. Boje się tylko, że ten złoty jest taki strasznie szpetny, bo na zdjęciach jest OK, ale już na żywo?
A czy ktoś Cię do kaloryfera przywiązał? Nie możesz podejść do jakiegoś MM czy innego sklepu i obejrzeć na żywo?
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 28 May 2016 - 21:20
Przecież pisałem, że oglądałem, dlatego piszę, że mi się nie podoba. Na żywo jest dosyć szpetny pod różnymi kątami, czarny klasyczny, stonowany.
Ponawiam pyt.
Posted 28 May 2016 - 21:29
To po co zadajesz to pytanie ?
Oczywiście, że można Popatrz na Youtube i testy
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Posted 28 May 2016 - 21:35
W sumie to zupełnie bezsensu to pytanie, bo kwestia osobista, ale ogólnie chciałem spytać czy zadowoleni ze swojego koloru, mi np. w iP biały o wiele bardziej podoba mi się od czarnego.
A jak z jakością słuchawek dodawanych do zestawu, obawiam się, ze nie będę one pokroju earpodsów?
Posted 28 May 2016 - 21:45
W sumie to zupełnie bezsensu to pytanie, bo kwestia osobista, ale ogólnie chciałem spytać czy zadowoleni ze swojego koloru, mi np. w iP biały o wiele bardziej podoba mi się od czarnego.
A jak z jakością słuchawek dodawanych do zestawu, obawiam się, ze nie będę one pokroju earpodsów?
Na temat kolorów cieżko toczyć batalię. Zaraz znajdzie sie tyle samo przeciwników co zwolenników danego koloru, patrz różowy iphone. Wracając do słuchawek, to wszystko lepsze od earpodsow :-)
Posted 28 May 2016 - 21:48
Wydaje mi się jednak, ze earpodsy to najlepsze słuchawki dodawane do zestawów?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users