Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Inspektor WWW

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Mr_MB

Mr_MB
  • 3 posts

Posted 14 April 2016 - 19:06

Witam. Mam problem który doprowadza mnie do frustracji i z pewnością dla większości z Was to błahostka to nie potrafię sobie z tym poradzić. W momencie gdy uruchamiam: Pokaż inspektora www - automatycznie otwiera mi nowe okno i inspektor zajmuje je całe, jak zmniejszyć okno aby był na dole inspektowanej strony.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Attached File  Zrzut ekranu 2016-04-14 o 19.40.33.png   321.59KB   1 downloads

#2 maciek5s

maciek5s
  • 1108 posts
Posted 14 April 2016 - 19:16

ile jeszcze tych samych tematów założysz? ten nie wystarczy - http://myapple.pl/fo...-inspektor-www/ ??

iPhone 5s Mac mini  Watch Series 1

#3 Gregory

Gregory

• 2734 posts
  • Skądᴧ̊

Posted 14 April 2016 - 19:25

Pewnie używasz Safari w widoku pełnoekranowym. Przede wszystkim zamknij Inspektora. Następnie wyjdź z widoku pełnoekranowego (naciśnij Esc lub przesuń wskaźnik na górę ekranu i kliknij w zielony przycisk). Otwórz dowolną stronę w oknie Safari, nie przełączaj na pełny ekran. Otwórz Inspektora, a następnie kliknij w ikonę dokowania Inspektora na dole ekranu:

9o7I30v.png

PYM Player 8.2.1 — działa od Cataliny po Sonomę

Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko  i symbol bitcoina ₿

VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.

> [ pym.uce.pl ]

#4 Mr_MB

Mr_MB
  • 3 posts

Posted 14 April 2016 - 20:40

Gregory bardzo Ci dziękuję. Pomogło. 

maciek5s - to był mój pierwszy post i nie mogłem znaleźć jak go usunąć a wiedziałem, że pomyliłem działy. Więc chyba zbędna irytacja.

#5 torik-78856f3ad1

torik-78856f3ad1
  • 1818 posts
  • SkądToruń

Posted 14 April 2016 - 21:07

Gregory bardzo Ci dziękuję. Pomogło. 

maciek5s - to był mój pierwszy post i nie mogłem znaleźć jak go usunąć a wiedziałem, że pomyliłem działy. Więc chyba zbędna irytacja.

Nie widzisz że chłopak w avatarku zadowolony, a im więcej postów napisze tym więcej ludzi zobaczy jaki wypasiony fon ma  :)

Edited by torik, 14 April 2016 - 21:07.

MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24340 posts

Posted 19 April 2016 - 09:02

http://myapple.pl/fo...o-treści/

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users