Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Inspektor WWW

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mr_MB

Mr_MB
  • 3 postów

Napisano 14 kwietnia 2016 - 19:06

Witam. Mam problem który doprowadza mnie do frustracji i z pewnością dla większości z Was to błahostka to nie potrafię sobie z tym poradzić. W momencie gdy uruchamiam: Pokaż inspektora www - automatycznie otwiera mi nowe okno i inspektor zajmuje je całe, jak zmniejszyć okno aby był na dole inspektowanej strony.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Załączony plik  Zrzut ekranu 2016-04-14 o 19.40.33.png   321,59 KB   1 Ilość pobrań

#2 maciek5s

maciek5s
  • 1 108 postów
Napisano 14 kwietnia 2016 - 19:16

ile jeszcze tych samych tematów założysz? ten nie wystarczy - http://myapple.pl/fo...-inspektor-www/ ??

iPhone 5s Mac mini  Watch Series 1

#3 Gregory

Gregory

• 2 734 postów
  • Skądᴧ̊

Napisano 14 kwietnia 2016 - 19:25

Pewnie używasz Safari w widoku pełnoekranowym. Przede wszystkim zamknij Inspektora. Następnie wyjdź z widoku pełnoekranowego (naciśnij Esc lub przesuń wskaźnik na górę ekranu i kliknij w zielony przycisk). Otwórz dowolną stronę w oknie Safari, nie przełączaj na pełny ekran. Otwórz Inspektora, a następnie kliknij w ikonę dokowania Inspektora na dole ekranu:

9o7I30v.png

PYM Player 8.2.1 — działa od Cataliny po Sonomę

Klawiatura PYM też jest fajna – ma przecinek na klawiaturze numerycznej, twardy łącznik, jabłko  i symbol bitcoina ₿

VR, AR, XR – wszystko, co potrzebujecie wiedzieć, i czego nie potrzebujecie też.

> [ pym.uce.pl ]

#4 Mr_MB

Mr_MB
  • 3 postów

Napisano 14 kwietnia 2016 - 20:40

Gregory bardzo Ci dziękuję. Pomogło. 

maciek5s - to był mój pierwszy post i nie mogłem znaleźć jak go usunąć a wiedziałem, że pomyliłem działy. Więc chyba zbędna irytacja.

#5 torik-78856f3ad1

torik-78856f3ad1
  • 1 818 postów
  • SkądToruń

Napisano 14 kwietnia 2016 - 21:07

Gregory bardzo Ci dziękuję. Pomogło. 

maciek5s - to był mój pierwszy post i nie mogłem znaleźć jak go usunąć a wiedziałem, że pomyliłem działy. Więc chyba zbędna irytacja.

Nie widzisz że chłopak w avatarku zadowolony, a im więcej postów napisze tym więcej ludzi zobaczy jaki wypasiony fon ma  :)

Użytkownik torik edytował ten post 14 kwietnia 2016 - 21:07

MBA 13" | iPhone 4S + iPhone 5S | iPad 2

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 343 postów

Napisano 19 kwietnia 2016 - 09:02

http://myapple.pl/fo...o-treści/

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych