Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 6s rose gold również dla faceta ?:)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

#51 huzz

huzz
  • 158 postów

Napisano 09 kwietnia 2016 - 15:46

Temat idiotyczny, przecież to tylko kolor telefonu. Jeśli ktos porównuje różowe złoto do noszenia szpilek, to jest zabawny. Każdy ma swój własny gust i kupuje to co mu sie podoba.

<p>Iphone 3gs/16gb/Black ---> Iphone 4S/16gb/Black --> Iphone 6/16gb/Space Gray --> IPhone 6/64gb/Gold ---> IPhone 6s/16GB/Sliver

#52 Dastia

Dastia
  • 907 postów

Napisano 09 kwietnia 2016 - 15:50

Temat idiotyczny, przecież to tylko kolor telefonu. Jeśli ktos porównuje różowe złoto do noszenia szpilek, to jest zabawny. Każdy ma swój własny gust i kupuje to co mu sie podoba.

Jasne, ale kolega założył temat, więc liczy się z tym, że opinie mogą być różne.

iPhone 14 PRO Max

#53 jadrian

jadrian
  • 72 postów

Napisano 09 kwietnia 2016 - 18:25

Pewnie kolega założył ten temat, bo ktoś mu powiedział że to kolor kochających inaczej i szuka potwierdzenia, że on taki nie jest :) Jemu się ten kolor po prostu podoba :))

#54 Robcionike

Robcionike
  • 125 postów

Napisano 09 kwietnia 2016 - 19:39

ale tu jest mowa o 6s rose gold :blink:

Temat założony specjalnie dla 6s,ale według mnie SE też można tutaj brać pod uwagę, bo kolor taki sam i tu i tu :) Również podoba mi się ten kolor, jednak wybrał bym raczej Gold albo Space gray, bo jednak ta wieczna myśl "różowy dla kobiety albo pedała" by mi towarzyszyla.

#55 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 09 kwietnia 2016 - 19:49

Pewnie kolega założył ten temat, bo ktoś mu powiedział że to kolor kochających inaczej i szuka potwierdzenia, że on taki nie jest :) Jemu się ten kolor po prostu podoba :))

Nie nie myslisz się, nikt mi tak nie powiedział :)

Jedynie co usłyszałem trochę żartobliwie to cytuję: "męskich nie było? " hehe

Ten temat założyłem ze względu na ciekawość co sądzi społeczność tego forum i jak wcześniej napisałem jestem pozytywnie zaskoczony :)

Kilka lat temu podobnie ludzie reagowali jak widzieli biały telefon u faceta, dzisiaj jest to już normalne i nikomu nie kojarzy się to z czymś nienormalnym. Za kilka lat podobnie będzie z kolorem różowym. 

iPhone 15 Pro 256GB

Lenovo LOQ

#56 bf7a1f7821

bf7a1f7821

Trancex

• 597 postów

Napisano 09 kwietnia 2016 - 22:29

Mając taka okazje tez bym skorzystał, w nosie miałbym kolor czy to różowy, czy seledynowy. To tylko gadżet/narzędzie. Śmiałbym sie tylko jakbym widział kolesia w rurkach, yorkiem i z różowym iPhonem. Wtedy podejrzewam, cieżko byłoby sie powstrzymać, ale nie przez sam telefon , tylko ogólnie.

IP XS Max | MacBook Pro 2020 | Ipad Air2 | AW 4 SS

#57 Burczyk

Burczyk
  • 662 postów

Napisano 10 kwietnia 2016 - 10:36

Każdy lubi to co mu się podoba i jeden jeździ białym porsche, a inny różowym Fordem :)

#58 krzysztofsds

krzysztofsds
  • 2 064 postów
  • SkądRzym

Napisano 10 kwietnia 2016 - 15:33

W moim przypadku to ten kolor raczej odpada. Jedynie bym sie skusił jak by była niesamowita okazja, ale wtedy i tak bym sie zamienił..

#59 Stadivarius

Stadivarius
  • 216 postów

Napisano 10 kwietnia 2016 - 16:08

Każdy lubi to co mu się podoba i jeden jeździ białym porsche, a inny różowym Fordem :)

Jezeli to jest biała panamera to różowy pasuje jak najbardziej :-P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych