Posłuchajcie bo nie wiem czym to spowodowane - po ostatniej aktualizacji, a może tydzień wcześniej mam profil public beta - iPhone 6 - 16 gb z Play'a coś jest nie tak.
Ma problem z GPS'em i moc zasięgu WIFI - jestem przy routerze w domu a tam dwie kreski - na iPhone 5 nie ma tego problemu wszystko okey.
I nie wiem czy to wina - że odpięła się antena czy poluzowała - albo może ktoś z was ma podobny problem. Znalazłem wątek na forum supportu apple - tylko ludzie mieli podobny problem we wcześniejszej wersji po ubdatecie to wersji beta 4 podobno ustąpił i teraz też podobno okey.
Telefon ma normalne ślady użytkowania.
Robiłem, resotre bez przywracania kopii i to samo - robiłem restore z przywróceniem z icloud i to samo :/
Czy tylko ja tak mam czy ktoś z was ma podobny problem. Widać, że z GPS'em coś nie tak jak włączam Apple Maps - to on skacze po mapie podczas wyznaczonej trasy co kilka dłuższych metrów lokalizuje - potem nazwa ulicy i z nowu lokalizuje i tak w kółko. Nawet w Yanosiku jest cały czas brak sygnału GSP. Czy to może być wina oprogramowania czy raczej coś mi się stało z telefonem ?
Już niestety nie jest na gwarancji bo na firmę jest tylko 12 miesięcy - a telefon będzie w grudniu miał 24 miesiące :/
Dzięki za ewentualne info.
"Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością"
MacBook Air13 M1, SSD250 gb, Ram 16 gb 2020 | iP 11 pro Max - 256 gb | iPad Pro 11 | AW5 - 44mm SG