Współczuję, mam nadzieję, że otwierałeś w obecności kuriera i masz na to dokumentację wideo i prawnika, bo na serwis raczej nie ma tu co liczyć.
Któryś z pracowników firmy przewozowej musi kosmicznie nienawidzieć tego marketu, wyładował się na Twojej paczce niestety. Swoją drogą, co powoduje decyzję zakupu, w tej czy innej sieciówce, jeśli cena jest taka sama i dostępność bezpośrednio w apple.pl? może taniej o 50zł? bo tego pojąć nie mogę, chronicznie nie cierpię tych firm, szczególnie Euro i Media Ex...
Ale mnie rozbawiles.No moze otwieral w obecnosci kuriera i moze nawet nagrywal ten moment kamera ale prawnika ?Dom za grube miliony w Miami kupuje sie w obecnosci prawnika ale "zasranego ajfona"-Tak w Polsce wszystko mozliwe.Gdybym ja w Danii taki otrzymal to przeprosiliby mnie piec razy i natychmiast wyslali nowy.( Dla przykladu powiem, ze mam 50GB w abonamencie.Dzis dostalem maila, ze do konca wakacji dostaje nie limitowany internet. Prawda ze milo). Niestety ale jakosc ulug w Polsce to jest kpina z klienta.