Witam
Gdzie aktualnie najtaniej kupię macbooka air 13?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 14 czerwca 2017 - 20:29
Witam
Gdzie aktualnie najtaniej kupię macbooka air 13?
Napisano 11 września 2017 - 08:00
Najnowsze promocje na otwarcie galerii w Warszawie https://www.odkryjx....kiet_youngsters
Napisano 11 września 2017 - 08:29
Użytkownik North edytował ten post 11 września 2017 - 08:30
Napisano 25 września 2017 - 13:20
witam. czy kupie jeszcze gdzies mbp 2015?
oczywiscie mowimy o nowym egzemplarzu.
jezeli nie to powiedzcie czy warto kupic uzywke na allegro i dlaczego jest taka rozpietosc cenowa?
niektore modele siegaja ceny nowych.
Napisano 26 września 2017 - 15:47
http://allegro.pl/show_item.php?item=6965608397
czy ten sprzęt za 5500 to okazja czy nie?
ciezko mi go tez sprawdzic - mam daleko do wawy.
myslicie ze jest sie czego obawiac?
Napisano 26 października 2017 - 20:00
Promocja w Krakowie: http://tensalon.idream.pl/
Orientuje się ktoś czy na tego typu otwarciach da się normalnie kupić sprzęd w promocyjnej cenie? Rozważam wyjazd ze stolicy, ale boję się, że przejadę się na darmo i stracę tylko czas i paliwo. Czy takie otwarcia w Polsce wyglądają jak na filmach z USA, gdzie ludzie ustawiają się w kolejkach i biją o każdą sztukę? Czy nie przejmować się i ruszać z rana żeby na 10 dotrzeć do Krakowa i spokojnie kupować sprzęt w promocyjnej cenie? Da się w miarę bezboleśnie czy nastawiać się na chwile niepewności?
Napisano 26 października 2017 - 22:37
junno, jeśli chodzi o otwarcie 10. iSpotu w Warszawie, to było zdecydowanie spokojniej, niż na filmach z USA, bez ekscesów. Mieli po prostu określone pule przecenionych produktów - więc wiadomo, im wcześniej, tym lepiej - ale na te mniej chodliwe (np. MBP 15) można było załapać się nawet po południu. Nie wiem jak chce to zorganizować iDream.
Napisano 27 października 2017 - 19:04
Orientuje się ktoś czy na tego typu otwarciach da się normalnie kupić sprzęd w promocyjnej cenie? Rozważam wyjazd ze stolicy, ale boję się, że przejadę się na darmo i stracę tylko czas i paliwo. Czy takie otwarcia w Polsce wyglądają jak na filmach z USA, gdzie ludzie ustawiają się w kolejkach i biją o każdą sztukę? Czy nie przejmować się i ruszać z rana żeby na 10 dotrzeć do Krakowa i spokojnie kupować sprzęt w promocyjnej cenie? Da się w miarę bezboleśnie czy nastawiać się na chwile niepewności?
Chwila niepewności, dreszczyk emocji polowania ...
Jak donoszą na popularnych portalach "dobrze poinformowani" (czytaj: znajomi pracowników) o ile iPhone'ów SE w cenie promo ma być mniej niż dni w miesiącu i pewnie skończą się tak szybko jak dostępne na 3.11 iPhone X w dzisiejszych preorderach, to MBA ma być więcej .
Pomogłem ? - Lubię to
Napisano 28 października 2017 - 19:30
Chwila niepewności, dreszczyk emocji polowania ...
Niestety. Kilkaset km zaliczone, cały dzień stracony i MBA nie ma - nie starczyło dla wszystkich...
Napisano 28 października 2017 - 20:57
Przykro słyszeć;(
MBP Retina 15 2014 | iP X Space Gray | Apple Watch S4 | Airpods Pro
Napisano 30 października 2017 - 10:39
Napisano 30 października 2017 - 13:06
Kupowałem.
EDU wychodziło najtaniej.
Nie łączyło się z innymi promocjami.
Napisano 30 października 2017 - 19:23
Dokładnie, EDU wychodzi najtaniej a dodatkowo teraz w iSpocie i Cortlandzie dodają jeszcze jakieś gratisy (np. ubezpieczenie chyba na 3 lata w Cortlandzie wyglądało spoko).
MBP Retina 15 2014 | iP X Space Gray | Apple Watch S4 | Airpods Pro
Napisano 11 lutego 2018 - 18:50
Witam.
Chciałem zapytać o ewentualne promocje Black Friday, a mianowicie czy w Ispotach albo sklepie Apple będą się one łączyły z promocją 11% edu???
Czy przy promocyjnej cenie Black Friday nie będzie już opcji 11% zniżki dla nauczycieli? Bo przy sprzęcie z outletu, które mają już obniżoną cenę nie ma opcji zniżka 11% edu.
Dobra już wiem, że za kilka dni skończy się promocja 11% edu.
Myślicie, że jak jestem nauczycielem to warto teraz kupować Macbooka Pro ze zniżką Edu czy lepiej poczekać na Black Friday? Myślicie, że zniżki Black Friday będą większe niż 11% edu???
Cześć,
mam do dyspozycji voucher na 500zł do wykorzystania podczas kupowania Mac w iSpot. Ważny do końca Q1.
Jeżeli jeszcze nie kupiłeś sprzętu, to jestem w stanie odstąpić. Będzie zawsze taniej.
Napisano 25 lutego 2018 - 10:36
Napisano 25 lutego 2018 - 16:43
Opłaca się jeszcze kupić iPada Air?
16GB Wi-fi odnowiony za 999 zł w Carrefour?
Napisano 09 kwietnia 2018 - 15:30
Napisano 21 kwietnia 2018 - 18:37
Dni Apple w Apple Shop Arkadia W-wa do 23.04.2018. Za późno się dowiedziałem.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych