STARBUCKS w Polsce?
#26
Posted 09 September 2008 - 15:06
#27
Posted 09 September 2008 - 17:32
#28
Posted 09 September 2008 - 18:16
#29
Posted 10 September 2008 - 13:06
#30
Posted 10 September 2008 - 13:44
#31
Posted 10 September 2008 - 14:24
#32
Posted 06 November 2008 - 21:22
#33
Posted 06 November 2008 - 21:54
#34
Posted 07 November 2008 - 17:03
#35
Posted 07 November 2008 - 22:25
#36
Posted 08 November 2008 - 13:12
M.
#37
Posted 09 November 2008 - 21:19
#38
Posted 02 April 2009 - 18:41
#39
Posted 02 April 2009 - 19:02
#40
Posted 02 April 2009 - 19:06
#41
Posted 02 April 2009 - 19:33
#42
Posted 04 April 2009 - 10:25
#43
Posted 04 April 2009 - 10:45
Mam nadzieje, że nie będzie tak jak z np. subway:
- w USA nakładają na jedną bagietę 10 plasterków szynki, w Polsce 2
- w USA nakładają dużo sera w Polsce musisz dopłacać za więcej niż 2 plasterki
Wiem, że Starbucks to co innego, ale np kawa, kakao mogą być bardziej rozwodnione - no, zobaczymy.
Z tym serem to masz racje,ale wd.mnie u nas sa lepsze sosy
#44
Posted 05 April 2009 - 16:13
Wiem, że Starbucks to co innego, ale np kawa, kakao mogą być bardziej rozwodnione - no, zobaczymy.
hehe kawa nigdy nie może być rozwodniona - chyba, że ludzie nie umieją obsługiwać ekspresu.
wg. mnie będzie smakowała tak samo jak w każdym sb ponieważ i tak kawę będą z tego samego źródła kupować co w innych krajach
jutro się okażę - wpadnę i z ciekawości sprawdzę
#45
Posted 05 April 2009 - 17:07
#46
Posted 05 April 2009 - 17:27
#47
Posted 05 April 2009 - 20:10
#48
Posted 07 April 2009 - 11:46
To zart?hehe kawa nigdy nie może być rozwodniona
#49
Posted 07 April 2009 - 23:56
#50
Posted 08 April 2009 - 08:27
no jeśli robi ją ekspres to się za bardzo nie da jej rozwodnić, bo wsypuje się tam ziarna i ekspres sam je mieli, parzy dodaje wody itp itd
i po napełnieniu filiżanki do 2/3 przez ekspres człowiek to robiący dolewa 1/3 wody i powstaje rozwodniona kawa.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users