Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ekran Iphone 6s

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#26 bee3

bee3
  • 3 841 postów

Napisano 24 stycznia 2016 - 00:44

Moja historia skończyła się tak, że trafiłem na dobrego Sprzedawcę, który oddał mi pieniądze a ja jemu opisywany tu telefon.

Pozdrawiam wszystkich! ;)

Czyli jednak ważne jest również to: gdzie robi się zakupy iP.

Pomogłem ?   -  Lubię to 

#27 Przemo21PL

Przemo21PL
  • 8 postów

Napisano 24 stycznia 2016 - 14:41

Almarcino,

na szczęście u mnie "happy end". Sprzedawca oddał pieniądze i dla mnie temat jest zakończony.

W domu już mam drugą sztukę z salonu Play, najpierw założe szkło hartowane, później dopiero go włączę i zaaktywuje.

#28 pawelflo

pawelflo
  • 27 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 27 czerwca 2016 - 14:19

Witam. Od 2 dni jestem posiadaczem telefonu Iphone 6s. Próbowałem dziś założyć szkło hartowane na ekran w serwisie telefonów i odkleja się tylko w prawym górnym rogu. Panowie z serwisu również próbowali założyć dwa inne swoje szkła i one również odklejają się w tym samym miejscu. Jeśli nie można założyć szkła to pojechałem założyć folię. Folia również się odkleja od ekranu. Telefon może mieć jakąś fabryczną wadę w postaci odkształcenia ekranu dlatego szkła i folia nie chcą się trzymać? Wysłać go na gwarancję?

Ja 1szy egzemplarz iphone 6s (wymieniony na nowy - skrzypiąca obudowa i źle podświetlony ekran) też się odklejała folia lub szkoło z prawej strony. 2gi egzemplarz również w tym samym miejscu się odkleja szkło. tak już mają- nie doszukiwałbym się w tym wady egzemplarza tylko całej produkcji.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych