Moja historia skończyła się tak, że trafiłem na dobrego Sprzedawcę, który oddał mi pieniądze a ja jemu opisywany tu telefon.
Pozdrawiam wszystkich!
Czyli jednak ważne jest również to: gdzie robi się zakupy iP.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 24 stycznia 2016 - 00:44
Moja historia skończyła się tak, że trafiłem na dobrego Sprzedawcę, który oddał mi pieniądze a ja jemu opisywany tu telefon.
Pozdrawiam wszystkich!
Czyli jednak ważne jest również to: gdzie robi się zakupy iP.
Pomogłem ? - Lubię to
Napisano 24 stycznia 2016 - 14:41
Almarcino,
na szczęście u mnie "happy end". Sprzedawca oddał pieniądze i dla mnie temat jest zakończony.
W domu już mam drugą sztukę z salonu Play, najpierw założe szkło hartowane, później dopiero go włączę i zaaktywuje.
Napisano 27 czerwca 2016 - 14:19
Witam. Od 2 dni jestem posiadaczem telefonu Iphone 6s. Próbowałem dziś założyć szkło hartowane na ekran w serwisie telefonów i odkleja się tylko w prawym górnym rogu. Panowie z serwisu również próbowali założyć dwa inne swoje szkła i one również odklejają się w tym samym miejscu. Jeśli nie można założyć szkła to pojechałem założyć folię. Folia również się odkleja od ekranu. Telefon może mieć jakąś fabryczną wadę w postaci odkształcenia ekranu dlatego szkła i folia nie chcą się trzymać? Wysłać go na gwarancję?
Ja 1szy egzemplarz iphone 6s (wymieniony na nowy - skrzypiąca obudowa i źle podświetlony ekran) też się odklejała folia lub szkoło z prawej strony. 2gi egzemplarz również w tym samym miejscu się odkleja szkło. tak już mają- nie doszukiwałbym się w tym wady egzemplarza tylko całej produkcji.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych