Witam. Wydaje mi się, że nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie, które dotyczy przycisku home, dlatego postanowiłem założyć nowy temat. Jeśli się powtórzył to przepraszam... Mianowicie, użytkuję swojego iPhone 6 2 miesiąc i przez ten czas wydaje mi się, iż przycisk home zrobił się luźny... To znaczy, że gdy kładę na nim palec czuję, że delikatnie go dociskam głębiej po czym po użyciu większej siły naciskam go... Nie zauważyłem takiego problemu na początku użytkowania, natomiast widziałem jeszcze gorsze problemy z tym związany w iStore na modelach pokazowych. Bardzo proszę Was moi drodzy o opinię na ten temat... Rzecz jest frustrująca, nie chciałbym oddawać go na gwarancję, ale jeżeli to będzie postępowało to niestety będę musiał postąpić właśnie w ten sposób. Po za tym nie uśmiecha mi się, żeby ktoś mi rozbierał ten telefon... Są to raczej urządzenia nierozbieralne, ale naprawy serwisowe w Polsce wypadają blado... Jest to mój pierwszy iPhone jeżeli ktoś chciałby zapytać z ciekawości mam nadzieję, że chociaż trochę mi pomożecie.
Pozdrawiam serdecznie,
Mateusz