MajkMajkel, dnia 01 Lut 2016 - 16:45, napisał:
Wszystko już bangla tak jak trzeba. Widzę jednak, że zdania co do przejścia z 8.4.1 na 9.2.1 są podzielone, ale póki co chyba jednak nic nie będę zmieniał.
Jeżeli Ci to jakoś pomoże to ja w "zapasowym" 5s dalej mam ios 7.1.2(resztę dopowiedz sobie sam).
sirczarny, dnia 31 Sty 2016 - 15:27, napisał:
Ja tez nie widzę problemu działania 9.2.1 na moim 5s. Wszystko działa szybko... ale dla mnie, czasami wydaje mi się ze ludzie widzą tylko liczby... bo jeśli cos jest wolniejsze o 0,4 sek to juz mega wolny system... odnoszę wrażenie ze właściciele ios popadli w jakaś manie szybkości ? Musze wyjaśnić, ze jestem nowy użytkownikiem iphona i ios jest dla mnie nowością, jak kupowałem swojego 5s w grudniu 2015 to juz miałem system 9,1 i tez szybko działał... dla mnie. O co chodzi z legendarnym systemem 8.x.x ? czy to jest naprawdę jakiś skok jakościowy ? przepaść szybkości ? Miałem androida 3 lata pozniej rok windows 10 mobile i powiem wam, że ios rządzi w jesli chodzi o stabilnośc i szybkość!
Jeżeli chodzi o działanie 5s na ios9.2.1 to nie jest źle, ale prędkością działania to 8.4.1 nigdy nie będzie o 7.1.2 nie wspominając. To troszkę tak jak z samochodami. Jeden zrobi 0-100 w 7sek. drugi w 5sek. Sam widzisz różnica prawie niewidoczna, ale i tak każdy by chciał tego drugiego.