Cześć, tak jak w temacie, który produkt jabłkowy będzie lepszy ? Zależy mi na kompaktowym rozmiarze, więc 5s byłby idealny, jednak jest to już ponad dwuletni sprzęt i pytanie czy warto w niego inwestować czy lepiej dołożyć i kupić 6. Telefon służy mi głównie do rozmów, sms, internet, zdjęcia (nie jestem jakoś strasznie wymagająca co do aparatu), nie gram w gry, a jak już, to nie są one jakoś skomplikowane i nie poświęcam na nie dużo czasu. Zależy mi też na płynności systemu, a wiem, że android po kilku miesiącach zaczyna się przycinać (są, to tylko moje spostrzeżenia z użytkowania), z tego względu postanowiłam wypróbować produkt tej marki.
Z jednej strony 5s przekonuje mnie rozmiarem, wyglądam (jakoś bardziej przemawia do mnie 5s, niż 6, ale to już kwestia gustu). A z drugiej 6 ma lepszą baterię, jest nowszy.
Między 5s a 6 nie ma jakichś gigantycznych różnić, oprócz rozmiaru, więc czy warto zainwestować w 5s. Jednego dnia wybieram 5s, a drugiego 6. Już sama nie wiem, co zrobić. Pomocy Z góry dziękuję za odpowiedzi i proszę o wyrozumiałość