Mój zmysł przedszkolaka doprowadził mnie do aplikacji 1 block ad, ponieważ żaden z pomysłów które tutaj padły nie rozwiązał problemu. 1 block ad z App Store załatwił sprawę. Dodam, że jest niemało tego typu aplikacji, część z nich jest też za free lecz niestety żadna bezpłatna się nie sprawdziła u mnie.
Twoj zmysł przedszkolaka doprowadził cię do kolejnej głupoty. Jak sie zrobi kupę, to sie spuszcza wode, a nie rozpyla perfumy...
Dokładnie mu to piszmy od początku.mialem podobna sytuacje. Nowka iPhone 6 z tmobile. Kilka telefonów do operatora i do dostawcy premiom (Mobiltek). Wzajemnie się obarczali. A safari samo przerzucało na jakieś strony z konkursami itp. Działo się to tylko przy korzystaniu z danych mobilnych. Na wifi już nie. Dodam ze zaczęło się to niewinnie prawdopodobnie po instalacji aplikacji typu "stickers for whatsapp" z AppStore. Czyszczenie cookies danych itp nic nie dawało. Pomogło dopiero wyzerowanie iPhone. Postawienie jako "nowy" i ściągnięcie kontaktów z iCloud po zalogowaniu się na konto. Reszta czyli np smsy poszły w p...du ale problem zniknął. Od tamtej pory ani razu safari nigdzie nie przekierowało
Edited by iNdeed, 05 December 2015 - 14:02.