Najpierw synchronizujesz w iTunes, pózniej przywracasz jako nowy i synchronizujesz ponownie. Proste jak je... bieganie, ale oczywiście jesteś z pokolenia nieporadnej młodzieży i sam do niczego nie dojdziesz. Wszystko trzeba podać wielmoznemu na tacy.
Cieżko jest wpisać w Google "synchronizacja w iTunes"?
Człowieku, czy ty masz problem z logicznym myśleniem? Zeruje iphona, po czym podłączam go do maca i wgrywam przez iTunes kopię swojej ostatniej archiwizacji. Problem nie znika, gdyż cały czas są przekierowywania na dziwne strony. Osoba, która założyła ten wątek pisała dokładnie o tym samym co i ja, a ty cały czas nic nie łapiesz. Napiszę drukowanymi, może zakodujesz trzydzisto jedno latku- NIC NIE DAJE WYZEROWANIE TELEFONU I PRZYWRÓCENIE JEGO OSTATNIEJ ARCHIWIZACJI. A swoją radę o poustawianiu kilku opcji ręcznie od nowa, zachowaj dla siebie, bo co niektórzy musieliby siedzieć pół dnia żeby przywrócić telefon do swoich wcześniejszych ustawień w ten sposób właśnie.
I fajnie by było jakbyś się ustosunkował do tego co napisałeś wcześniej- "Tyle osób pisze, że wystarczy odtworzyć jako nowy i po problemie. To przecież naturalne, że jak przywrócisz kopię to przywrócisz też te śmieci! Co za problem zsynchronizować z Itunes kontakty czy zakładki?"
To teraz mi powiedz mistrzu co miałeś na myśli, bo przeczysz sam sobie. Chcesz zerować telefon, a potem przywracać syf o którym sam piszesz?
Panie administratorze, może czas przeczytać wątek od samego początku, a nie dawać rady na poziomie gimbazy. To jak zrobić i odtworzyć archiwizacje wie nawet moja siedmioletnia córka, jak już ktoś pisze o pokoleniach.
Kubalon1, z iCloud synchronizuję swoje maile, kontakty, wiadomości i safari. Wpadłem na ten sam pomysł i odtworzyłem telefon ze swojej ostatniej kopii iCloud lecz niestety, ale to też nie pomogło. Prawdopodobnie z uwagi na wcześniejsze synchro danych safari.
Użytkownik awakeman edytował ten post 04 grudnia 2015 - 02:48