IPhone jakoś nie bardzo mi odpowiadał, był chyba za mały, a ja używam smartfona jak wielu innych komputera

Pomyślałam teraz, że mój wybór jest idealny. Jakkolwiek wielu zmian w stosunku do poprzednika 6s nie ma, to jednak ten "plus" czyni dla mnie największą różnicę.
Wrażenia po zakupie nowego były bardzo pozytywne. Dokupiłam Watch'a i byłoby idealnie, gdyby nie fakt, że w szybkim tempie zaczęło mi brakować miejsca - te 16GB to jakieś nieporozumienie. Nie instalowałam niczego specjalnego, jedna gra, parę innych aplikacji typu "must have" i zaczęłam się zastanawiać jak wykorzystać funkcję nagrywania video w 4k.
Kupiłam świetnego pendrive Leef iBridge i myślałam, że rozwiązałam problem. Ale idealnie działo przenoszenie zdjęć, natomiast tworzenie filmów z założonym Leef'em odbywało się wg algorytmu pendrive i nagranie filmu 4k nie było możliwe. Filmy zapisywały się z rozdz. FullHd i w dodatku były mocniej skompresowane niż te zapisane bez Leef'a.
Okazało się jednak, że w sklepie można oddać iPhone lub wymienić w terminie 14 dni i problem rozwiązałam

Jeśli ktoś czytający ten wątek zastanawia się nad 6s, niech zapomni o 16GB. Po prostu nie będzie mógł w pełni korzystać ze wszystkich funkcji smartfona.