Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Blokada ekranu iphone 4 jak obejść

• Zamknięty Temat jest zamknięty
35 odpowiedzi w tym temacie

#26 lukasz198821

lukasz198821
  • 18 postów

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:16

Czizas! Przeczytaj instrukcję obsługi!

Przeczytałem instrukcję, najpierw muszę się wylogować ze starego apple ID, ale tego zrobić nie mogę, bo hasło nie wchodzi. Tzn. muszę usunąć stare apple ID, a żeby je usunąć muszę się na nie zalogować, a tego właśnie nie mogę zrobić.

Użytkownik lukasz198821 edytował ten post 25 sierpnia 2015 - 14:16

#27 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:20

No jak Cię nie wpuszcza na żadne, to ja Ci nic nie poradze. Zaloguj się na stronie i zobacz o co chodzi. Pewnie jest zablokowane przez zmainę e-maila. Tak to jest jak się ktoś bierze od tyłu. Po co kombinowałeś z nieswoim AppleID, zresztą nie bardzo rozumiem dlaczego w ogóle sprzedający Ci je podał.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

#28 satmar

satmar
  • 788 postów
  • SkądInowrocław

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:30

bez pomocy poprzedniego właściciela jesteś w czarnej D......, pisz do niego żeby zaakceptował zmianę adresu mail, bedzie to miał  na swoim mailu przypisanym do icloud 

#29 lukasz198821

lukasz198821
  • 18 postów

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:31

bez pomocy poprzedniego właściciela jesteś w czarnej D......, pisz do niego żeby zaakceptował zmianę adresu mail, bedzie to miał  na swoim mailu przypisanym do icloud 

Na stronie właśnie wszystko działa jak należy bez problemu. Adres jest zmieniony na stronie i dlatego nie wiem czemu w telefonie tego się nie da po prostu zmienić. Tylko w telefonie jak jest mail od iCloud to nie da się go zmienić, jest jakby na szaro.

Użytkownik lukasz198821 edytował ten post 25 sierpnia 2015 - 14:35

#30 satmar

satmar
  • 788 postów
  • SkądInowrocław

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:35

Na stronie właśnie wszystko działa jak należy bez problemu. Adres jest zmieniony na stronie i dlatego nie wiem czemu w telefonie tego się nie da po prostu zmienić.

no i nie zmienisz bo przy odtworzeniu oprogramowania nie byla wyłączona funkcja FMI 

#31 lukasz198821

lukasz198821
  • 18 postów

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:37

no i nie zmienisz bo przy odtworzeniu oprogramowania nie byla wyłączona funkcja FMI 

Ok, to co teraz mam zrobić, żeby działało iCloud? 

#32 satmar

satmar
  • 788 postów
  • SkądInowrocław

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:42

poprzedni właściciel musi zatwierdzić zmianę adresu mail , ma to na swojej skrzynce 

#33 lukasz198821

lukasz198821
  • 18 postów

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:56

poprzedni właściciel musi zatwierdzić zmianę adresu mail , ma to na swojej skrzynce 

A jeżeli na stronie zarządzania działa wszystko to nadal musi zatwierdzić? figuruje mój e-mail w apple ID na stronie. 

A jeżeli na stronie zarządzania działa wszystko to nadal musi zatwierdzić? figuruje mój e-mail w apple ID na stronie. 

Ok, już poradziłem sobie. Trzeba wrócić na stary mail, na nim usunąć konto i założyć nowe na innym mailu, tyle filozofii. Dziękuję za uwagę.

#34 dawidnor

dawidnor
  • 984 postów
  • SkądOslo (Asker)

Napisano 25 sierpnia 2015 - 14:59

I mój dobry Boże. Chłopie, podłącz się pod sieć w iPhone i usuń go z iCloud. Jak to zrobisz to bd mógł zalogować się nowym AppleID. Trudne jak cholera? Moim zdaniem kręcisz lody tutaj. Albo tel. znaleziony i myślisz ze Panowie Ci rzuca Ci jakaś instrukcja How to bypass iCloud Lock albo kupiłeś kradzionego. A jak nadal nie wiesz, przeczytaj ze 2 razy cały temat. Trudne?
--- Linux or FreeBSD, it's like blondes or brunettes. I like both. ---

#35 lukasz198821

lukasz198821
  • 18 postów

Napisano 25 sierpnia 2015 - 15:07

I mój dobry Boże. Chłopie, podłącz się pod sieć w iPhone i usuń go z iCloud. Jak to zrobisz to bd mógł zalogować się nowym AppleID. Trudne jak cholera? Moim zdaniem kręcisz lody tutaj. Albo tel. znaleziony i myślisz ze Panowie Ci rzuca Ci jakaś instrukcja How to bypass iCloud Lock albo kupiłeś kradzionego. A jak nadal nie wiesz, przeczytaj ze 2 razy cały temat. Trudne?

Nie, ale wcześniej nie dało się zmienić adresu mail, więc musiałem go jakoś wylogować, trudne? To kolego inteligentny, masz apple ID jak je zmienisz jak masz je na szaro? Nie znalazłem telefonu tylko go kupiłem i dostałem wszystkie hasła i dane. Jakbym kupił kradzionego to by było włączone "Find my iPhone" i nie miałbym hasła, aby go włączyć, chyba logiczne, prawda?

#36 OleYek

OleYek

• 17 478 postów

Napisano 25 sierpnia 2015 - 15:19

No jak widać logiczne tylko dla Ciebie, ale nie dla reszty, więc trudno zakładać, że nie tak jest coś ze wszystkimi. Na tym temat zamykam.
  • kristof461 lubi to
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.
PDAClub.pl - Wortal i forum miłośników technologii Mobilnych
CyfrowyJa.pl - Wszystko o Smartwatch, Smartband, Activity Tracker i gadżetach

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych