Cześć w temacie iPhonówi i całego przętu Apple jestem zupełnie zielona dlatego chciałabym zasięgnąc rady osób, które chociaż trochę się na tym znają.
Jakoś od zawsze praktycznie nie lubie telefonow z Androidem. Po prostu wiem, że po roku ich używania telefon zaczyna się zacinać. Do tego nie lubie Androida w telefonie i tyle. Od 2 lat mam HTC Windows 8S, ale niestety życie telefonu dobiegła chyba końca. Bardzo się zacina i czasem nie chce się odwiesić przez kilka godzin. Zastanawiałam się nad kupnem telefonu i wtedy przypadkiem zobaczyłam w sklepie iPhona 6 i 6+ zaczęłam wyszukiwać opinii na internecie i telefon wydawał się być jakby idealny.
Praktycznie byłam gotowa go kupić,ale potem przypomniało mi się, że nigdy nie miałam iPhona i nie wiem czy telefon po prostu mi się spodoba, a cena nie jest niska. No to stanęło na 5s.. Wyszukiwałam informacji, ale i ta cena była dla mnie zbyt wysoka by tak ryzykować.
Zobaczyła w jednej z sieciówek 4s... Telefon był niewielki i jego cena nie była ak przerażająca jak w wypadku lepszych (nowszych) modeli. I z nim bym była w staie zaryzykować, ale zapytam was: czy warto kupic 4s (8Gb) za cenę 1200 zł w 2015 roku?
Wiem, że niewiele dopłacę i będę miała np Sony Z2 itd
Nie zalezy mi na dużym ekranie, a nawet przeciwnie.
Czekam na odpowiedzi.
Pewnie ten temat się już pojawiał.
Edited by Rouge, 25 July 2015 - 23:07.