Radi-83, nie wiem czy się śmiać czy też płakać z powodu, że to aż tak banalne jest. Odpalasz iTunes z podpiętym iPhone'm po czym klikasz jednocześnie Shift + Odtwórz i szukasz gdzie masz zapisany plik ipsw z softem. Później już sam iTunes sobie radzi. Metoda na niższy soft czyli Downgrade jest taka sama jak na wyższy soft czyli Update. Wiele stron zawiera takie poradniki
Faktycznie, było to proste ale zawsze wolę się upewnić niż potem ma być coś nie tak.
Dziś przeprowadziłem cały proces, ale chyba nie do końca ponieważ wyskoczył mi błąd jak w załączniku. Nie wiem teraz co dalej mam zrobić, bo telefon mam jak po wyjęciu z pudełka z powitaniem w różnych językach, czy muszę zrobić cały proces od nowa ? Bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Aha, gdzieś tam wyczytałem, że powinna być aktualna wersja Itunes do tej instalacji, ale po podłączeniu telefonu do kompa nic mi nie proponował nowszych wersji więc uznałem, że mam aktualną.
Wygląda na to, że wszystko jest w porządku w ustawieniach mam wersję 8.4.1 jedynie nie mam aplikacji które pobierałem z app store ale nie wiem czy to normalne bo nigdy wcześniej nie odtwarzałem Iphona.
Attached Files
Edited by Radi-83, 28 September 2015 - 00:16.