hej.
na iPad 3 uaktualniłem soft to 8.4 i zrobiłem Jailbreak bez problemu za pierwszym podejściem. póżniej chciałem powtórzyć to na iPad 4 i niestety za każdym razem wywala fail i błąd -1105
miał ktoś problemy podobne? jakieś rozwiazenie?
zmiana portu usb
mam 1x USB 2.0 i 2xUSB 3.0 i na każdym to samo :/
udało mi się zrobić iPada 3 bez wyłączania antywirusa za pierwszym razem
póżniej poległem na ipadzie 4 i zabrałem się za iPhone 5s i miałem identyczne objawy czyli przy 60% stuck na injecting - w przypadku 5s pomogło przy 60% hard reset i jaibreak się dokończył z sukcesem
później próbowałem z i pad 4 i następnie iPhone 6+ i bez powodzenia :/*
i nie wiem co dalej... czy próbować kilkanaście razy az się uda czy....
Zrobiłem jb 8.3 pierwszą wersją taig na air2 za drugim podejściem. Na ip 6 udało się dopiero po dobrych kilku próbach. Co ciekawe na 8.4 za pomocą taig 2.2.0, który rzekomo miał ułatwić operację ipad poszedł po kilkudziesięciu próbach, a iphone na WSZELKIE możliwe sposoby i dwa dni walki ni ch... Dużo łatwiej odblokowywało się lata temu Windows Mobile czy htc z Androidem za pomocą skomplikowanych komend
postanowiłem skorzystać z narzędzia PP i poszło od strzału!
http://www.idownload...4-pp-jailbreak/
Użytkownik Giallorosso edytował ten post 04 lipca 2015 - 13:14
<p>•Telefon• iPhone 3G• htc Touch HD•htc HD2•htc Desire HD•htc Sensation•htc One X•Samsung Galaxy Note 2•iPhone 4•iPhone 5•iPhone 5s•htc One m8•iPhone5s•iPhone 6•iPhone 5s•iPhone 6s•iPhone SE•iPhone 7•iPhone 8•iPhone XS Max•Tablet•Samsung Galaxy Tab 2 10.1•iPad 3•iPad mini 2 Retina• iPad Air 2