Witam,
Zastanawiałem się nad kupnem nowej komórki, ale stwierdziłem płacąc te mniej więcej 2500 zł aktualnie nie otrzymam sprzętu adekwatnego do ceny. Nie będę tu wypisywał wszystkich minusów na które narzekają ludzie przy ip6 po prostu z komórką zaczekam jeszcze z rok dwa i może wreszcie cały model mnie zadowoli. Wzięło mnie w takim przypadku na ipada air 2. Mam od 2 lat macbooka air, od bardzo dawna posiadam ipoda i przyszedł czas na nowy sprzęt od apple. Z dwóch urządzeń które posiadam jestem zadowolony, szczególnie z ipoda (chyba poza stacjonarnym PC jest to najczęściej używany sprzęt już od jakiś 10 lat). Nastawiając się na kupno ipada przyjąłem za pewnik, że sprzęt będzie super. Tak z nudów zacząłem czytać wątek i powiem, że sporo się zniechęciłem do zakupu. Burczące głośniki pewnie jestem w stanie znieść. Ale problemy z kolorami i podświetlaniem ekranu? Falujący ekran przy nacisku od spodu? I jeszcze kilka innych minusów. Na dodatek ludzie, wymieniający sprzęt po kilka razy. Co to w ogóle ma być? Za sprzęt za taką kasę?! Może to był problem ze wczesnymi wersjami? Czy tak aktualnie wygląda apple i robione przez nich produkty?
Wątek zakładałem, aby zadać konkretne pytanie odnośnie zakupu ale teraz stwierdzam że aktualnie to ja muszę się do tego zakupu najpierw przekonać. Naprawdę chciałbym więc mam nadzieję, że rozwiejecie moje wątpliwości i mnie jakoś przekonacie. Cały czas sądziłem, że kupując za taką kasę produkt od apple otrzymam rzecz perfekcyjną która da mi wiele zabawy i pożytku.
Pozdrawiam
PS. Przepraszam moderatorów jeżeli wątek w złym dziale, miałem dać w problemach ale na razie to tylko moje luźne rozważanie.
PS 2. Jak mogę zmienić nazwę użytkownika, cały czas pokazuje przyzmianie że wpisuję nieprawidłowe hasło. Obecna nazwa była tworzona na szybko 10 lat temu.