Witam.
Szukam prostego i szybkiego programu na os x który wyszuka mi dane słowo w wielu plikach txt i php. Mam dosyć obszerny theme z wp i poprostu chce edytować jeden wyraz i nie bardzo wiem jak go znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Best Answer DanielF , 30 April 2015 - 19:58
w textwranglerze otwórz cały katalog (program otworzy wiele plików) i masz w tym programie opcję Search in multiple files
Go to the full postPosted 30 April 2015 - 17:14
Witam.
Szukam prostego i szybkiego programu na os x który wyszuka mi dane słowo w wielu plikach txt i php. Mam dosyć obszerny theme z wp i poprostu chce edytować jeden wyraz i nie bardzo wiem jak go znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc.
Posted 30 April 2015 - 19:58 Best Answer
w textwranglerze otwórz cały katalog (program otworzy wiele plików) i masz w tym programie opcję Search in multiple files
Posted 02 May 2015 - 13:46
Super. Dziala.
Dzięki
Posted 04 May 2015 - 10:59
man grep
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users