Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iOS 26 - Wszystkie wersje Beta – Dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 367 postów

Napisano 09 czerwca 2025 - 21:22

Postawiłem pierwszą dev betę, działa. Element X (klient Matrixa) się wywala po wejściu w czat, reszta ok.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#2 kummer

kummer
  • 2 002 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 09 czerwca 2025 - 21:38

Który iPhone ?

#3 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 367 postów

Napisano 09 czerwca 2025 - 21:57

16 Pro.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

#4 kummer

kummer
  • 2 002 postów
  • SkądBydgoszcz,Osielsko

Napisano 09 czerwca 2025 - 22:16

Czy wszystko działa ?

Użytkownik kummer edytował ten post 09 czerwca 2025 - 22:17

#5 adamski.ab

adamski.ab
  • 88 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 09 czerwca 2025 - 22:32

Aplikacje bankowe działają?

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 367 postów

Napisano 09 czerwca 2025 - 22:55

mBank i Revolut tak, innych nie mam.

• Gregory i adamski.ab lubią to

#7 Mikołaj Maciejko

Mikołaj Maciejko

• 5 075 postów
Napisano 10 czerwca 2025 - 08:12

Posty o iPadOS przeniosłem do działu o iPadzie tutaj.

• winmaciek lubi to

#8 adamski.ab

adamski.ab
  • 88 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 10 czerwca 2025 - 10:30

A masz już jakieś odniesienie co do czasu pracy baterii?

#9 damianmajk

damianmajk
  • 771 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 10 czerwca 2025 - 11:11

Na 14 pro max trochę słabiej, no i trochę layout się tnie. Ale to akurat normalne, bo nawet ipadOS na iPad Pro M2 potrafi się przyciąć. Odnośnie aplikacji bankowych - iPKO działa, Santander działa, Alior działa, Curve działa, Revolut też, ale to już pisali inni.

• adamski.ab lubi to

#10 Regiss

Regiss
  • 2 976 postów
  • SkądRadom

Napisano 10 czerwca 2025 - 11:23

Ten zegar na ekranie blokady zwiększa się sam przy odpowiedniej tapecie, tak to wyglądało na Keynote. A zamożna go samemu rozciągnąć np na 3/4 ekranu na jakimś zwykłem ciemnym tle?

iPhone 15 Pro

#11 adamski.ab

adamski.ab
  • 88 postów
  • SkądBydgoszcz

Napisano 10 czerwca 2025 - 11:28

Tak można. Oglądałem pierwsze wrażenia na YT i na szczęście samemu też można ustawiać wielkość tego zegara.
  • Regiss lubi to

#12 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 367 postów

Napisano 10 czerwca 2025 - 14:41

Nie - i miał nie będę. Ja zawsze miałem w nosie baterię i doładowuję kiedy potrzeba, więc nie mam żadnych odniesień, jak to było na 15.

• Jash lubi to

#13 Blue

Blue
  • 579 postów
  • SkądPoznań, Warszawa, Murcia ES

Napisano 10 czerwca 2025 - 17:49

NIe ma co gadać o baterii na tym etapie rozwoju systemu. Będzie można wyciągać wnioski nie wcześniej niż w sierpniu. Beta, w dodatku w wersji dla dev - czego tu się spodziewać?

#14 M.A.D.Z.I.A

M.A.D.Z.I.A
  • 120 postów

Napisano wczoraj, 21:09

a możecie sprawdzić czy aplikacja Glovo rider działa? 

Aplikacja dla kurierów. 

Użytkownik M.A.D.Z.I.A edytował ten post wczoraj, 21:09

#15 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 367 postów

Napisano wczoraj, 23:08

Włączyłem sobie te przezroczyste ikonki. Tak, znudzą mi się za dwa dni, ale póki co testuję.
Lipa, że cyferki z powiadomieniami też są ~białe - w macOS jakoś zostawili czerwone.

#16 M.A.D.Z.I.A

M.A.D.Z.I.A
  • 120 postów

Napisano dziś, 00:50

a możecie sprawdzić czy aplikacja Glovo rider działa? 

Aplikacja dla kurierów. 

odpowiem sobie sama. Tak działa ta aplikacja, więc jutro śmiało mogę jechać do pracy i testować najnowszy iOS beta 1 ;)

• Plumo lubi to

#17 Shrek

Shrek
  • 1 331 postów

Napisano dziś, 07:50

Tak można. Oglądałem pierwsze wrażenia na YT i na szczęście samemu też można ustawiać wielkość tego zegara.

Dziwne bo ja nie mogę zmienić jego wysokości, nic poza możliwością przeniesienia widgetów na dół i tą wersją pseudo szklaną zegara nie zmieniło w jego ustawieniach i nie ma żadnej opdji przeciągnięcia i zmiany jest wysokości (długości) w dół

Jedynie na tych tłach Apple z efektem głębi się daje, a szkoda.

 Only Apple 

#18 Shrek

Shrek
  • 1 331 postów

Napisano dziś, 12:27

Dodam do wątku nieco horroru, dzwonił kolega napaleniec, który mimo ostrzeżeń uparł się zainstalować b1 na 16 Pro Max i ... pobrało, rozpoczęło instalację czarny ekran i ikona rozładowanej baterii tylko, podłączył brak reakcji, nie ładuje, kombinował włączanie wyłączanie, teraz ma jedynie ikonę baterii i kabla. Dodam, że baterię miał 100%, zdjął rano z ładowarki i bez wątpienia pełna była, ma 2 ostatnie dni gwarancji oddał do iSpot, mega zdziwieni są, że na nic nie reaguje, nie ładuje po podłączeniu kabla nic, 0 reakcji totalnie martwy.

To tylko tak zostawię dla kolejnych szaleńców dev-testerów, dobrze się zastanowić co robicie, mając gwarancję być może uda się oszukać system i w najlepszym wypadku dadzą nowego albo wymienią płytę główną i będzie nowy gorzej, jak dojdą jakimś cudem, że padł w trakcie aplikacji bety wczesnej dev, no to robi się grubo :D 

 Only Apple 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

3 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

crash5, Blue, Shrek