Witam, czy posiada ktoś wersję 1.1GHz? Potrzebuję parę informacji, otóż używane egzemplarze na allegro są dość tanie, to i laptop nabiera powoli na opłacalności. Mam parę pytań do posiadacza wersji 1.1GHz, miło by było aby ktoś zgłosił się na PW lub chociaż odpowiedział na parę pytań poniżej.
1.) Bateria, wszyscy się skarżą na potężny spadek pojemności, o ile ja się tym jakoś nie przejmuję to chciałbym jednak wiedzieć jak wypada czas pracy na baterii przy używaniu google chrome i np. youtube, ile czasu pokazuję licznik?
2.) Jasność ekranu - Lepsza, gorsza od Air'a?
3.) Czy jak gładzik zostanie bardzo mocno naciśnięty coś mu grozi? ( Tiki nerwowe, nie do opanowania... )
4.) Czy będzie jakiś problem aby zainsalować windowsa z pendriva typu USB C?
5.) Czy laptop potrafi się wyginać?
6.) Czy podczas grania w gry jest szansa na spalenie podzespołów? Komputer sam zbija taktowania aby się nie spalić?
7.) I pytanie trochę dla geeków/ekspertów odnośnie procesora graficznego... o ile procesor jest w sam raz to grafiki potrzebuję konkretnej. Czy HD Graphics w Core M jest w stanie dorównać HD 5000? Podobno jest pomiędzy HD 5000 i HD 6000, o ile liczbowo - tak to nie wiem, jednak czy wydajnościowo także.
aaa... komputer ma głównie służyć do filmów, wyjazdów i kodzenia.
aaa... komputer ma głównie służyć do filmów, wyjazdów i kodzenia.