Możesz czekać, ale ja bym Ci proponował zrobić restore już dzisiaj, bo takich jaj to ja bym nie zdzierżył.

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6
Napisano 04 września 2015 - 13:25
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Napisano 04 września 2015 - 23:39

Napisano 05 września 2015 - 01:57
@effe
Piszesz, że wybrałeś ponownie iP5s zamiast iP6. Uważasz, że warto w tej chwili brać 5s na kilka miesięcy? Pytam, bo mam opcję kupna w dobrej cenie 5s nowego, z pl dystrybucji za 1450zł oraz iP6, takze nowego, za 1950zł. Za kilka miesięcy bedę kupował iP6s i chcę jak najmniej stracić na "starym" telefonie. Naprawdę nie brakuje Ci większego ekranu w 5s? Reszta jest praktycznie identyczna, jak w iP6. Moim zdaniem iP5s jest też ładniejszy od iP6
Wracając do kwestii Samsung Galaxy S6 vs iPhone, to mnie w Samsungu irytowało trochę zarządzanie RAM-em oraz słaba bateria. ogólnie to bardzo dobry smartfon, a sam Android też jest już całkiem przyzwoitym systemem. Mi jednak najbardziej odpowiada w czystej wersji, bez nakładek, dlatego jedynym konkurentem dla iP6s będzie nowa wersja Nexusa 5.
Napisano 05 września 2015 - 07:28
@premislausg
Wybrałem 5s, ponieważ nie dawno znajomy go miał i poprosiłem aby mi na chwilę pokazał, i coś mnie trafiło
Telefon jest mały i sprawia wrażenie, lepiej wykonanego niż iP6, poza tym wg mnie stabilniej leży w dłoni, nie ma się wrażenia, że zaraz wyleci na ziemie. Nie lubie korzystać z żadnych caseów i etui, które by ten chwyt poprawiały.
kolejna sprawa kompaktowa obudowa i wygoda korzystania jedną ręką. Absolutnie nie brakuje mi wielkości ekranu.
Mam nadzieję, że Apple kiedyś pójdzie po rozum do głowy i stworzy jakąś wersję mini max 4,3''
Bierz śmiało, telefon nadal jest bardzo dobry, a za rok co najwyżej zmienisz na iP6s.
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Napisano 05 września 2015 - 13:13
Mi też zachciało się sprawdzenia s6 ale nie chcąc bawić się znów w sprzedaż i kupno trafiła mi się okazja trzy tygodniowej zamiany 6 Plus na Note 4. Powróciłem już do iOS i tylko potwierdzę że Note 4 działał naprawdę bez zarzutów, nie zauważałem jakichkolwiek spowolnień, po wyłączeniu jeszcze wszelakich animacji w opcjach programisty czy zbędnych aplikacji system działał bardzo szybko. Może używałem za krótko i po jakimś dłuższym czasie wystąpiły by, albo i nie..., jakieś problemy, spowolnienia :-). Jednak powróciłem do systemu który mi bardzo odpowiada, używając już prawie rok 6 Plus ani razu mnie miałem z nim problemów.
Swoją drogą Samsung w tym roku wydał już 4 modele flagowców, chyba jak nigdy, ciekawe jest to że taki Note 4 do aktualizacji będzie teraz piąty w kolejności, no chyba ze coś się zmieni, coś tam zapowiadali....
Napisano 05 września 2015 - 20:57
Mam właśnie w domu zafoliowane: iphone 6 Space Gray, iPhone 5s space gray oraz iphone 5s silver. Pytanie, które pudełko odfoliować... ;-)
Napisano 05 września 2015 - 21:23
haha,
patrząc technologicznie to ip6. Sam zdecyduj, który lepiej leży Ci w dłoni
iPhone 15 Pro 256GB
Lenovo LOQ
Napisano 06 września 2015 - 12:35
J własnie po 3 tygodniach wrócułem do iphona.To fakt Galaxy s6 edge jest ekstra telefonem ,ale nie mogłem zdzierzyc androida no i bateria.Jak dla mnie tragedia.
Niestety wczoraj kupiłem iphona 6 gold ,ale dzisiaj juz mam spotkanie w Apple Store bo zle spasowana jest obudowa z ekranem w dolnej czesci.Ciekawe co na to powiedzą.
Napisano 10 września 2015 - 21:46
@effe
Mam właśnie w domu zafoliowane: iphone 6 Space Gray, iPhone 5s space gray oraz iphone 5s silver. Pytanie, które pudełko odfoliować... ;-)
Ja bym wybrał 5S, dużo dużo ładniejszy od 6'stki
Napisano 11 września 2015 - 00:05
Ja znowu bym wziął 6 ze względu na większy ekran, ale co kto lubi.
iPhone 13 Pro Max • MacBook Pro (16" 2021 M1 Max) • iPad Pro 11" • 2x HomePod mini • AirPods Pro/Solo Pro • Watch Series 6
Napisano 11 września 2015 - 07:58
Samsung Galaxy S6 to bardzo fajna i potężna maszyna. Każdy z nas jest inny, każdy ma inne postrzeganie smartfona jako gadżetu, przydatnej rzeczy, pomocnika, przedłużenia ręki

Użytkownik radzion edytował ten post 11 września 2015 - 08:01
- dj.cicho lubi to
iMac + MacBook Air + Time Capsule | iPhone 12 Pro | iPhone 11 Pro Max | WATCH + Band(PRODUCT) RED | iPad Pro 12,9" + Pencil
Napisano 16 października 2015 - 17:57
Sam mam SGS6, jestem z niego bardzo zadowolony i...czekam właśnie na iP6s+:-)
Ciekaw jestem wrażeń, bo z dotychczasowych porównań Samsung wypada generalnie lepiej w najważniejszych dla mnie obszarach (wyświetlacz, aparat, czy na chwilę obecną płynność działania).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych