Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

gry na imac

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 valentino2011

valentino2011
  • 2 postów

Napisano 04 stycznia 2015 - 12:26

Witam,

Jestem od kilku dni posiadaczem iMaca (model ME086PL/A ).

Sprzęt dostałem w prezencie,nigdy wcześniej nie miałem do czynienia z firmą apple.

Istnieje możliwość ściągnięcia jakiejś gry za darmo na maca, bo w sklepie apple ceny jak dla mnie kosmiczne,nie chodzi mi o super nowości mogą być starsze,chciałbym zobaczyć co te cudo potrafi:)

Na inftorrent nie ma nic a tylko to znam ,będę wdzięczny za okazaną pomoc.

Pozdrawiam

valentino2011

#2 cooper69

cooper69
  • 1 036 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 04 stycznia 2015 - 12:34

Na inftorrent nie ma nic a tylko to znam ,będę wdzięczny za okazaną pomoc.

Po pierwsze rozumiem, że wiesz o tym, że korzystając z jakiegokolwiek torrenta popełniasz przestępstwo - paserstwo = udostępnianie treści.

Jak pracowałem w firmie dostarczającej internet na prośbę policji udostępnialiśmy IP takiego "cwaniaczka".

Gry za niewielkie pieniądze można zakupić na Steam, gog.com

Pozdrawiam z 3City

#3 zakino

zakino

• 10 510 postów

Napisano 04 stycznia 2015 - 12:42

LISTA GIER MAKOWYCH    

Poradnik gracza Makowego    

Emulacja na Mac'u - Lista    

Okazje cenowe na wydania cyfrowe gier - informacje o ciekawych promocjach    

+ to śmiesznei wygląda jak ktoś kupuje sprzęt za kilka tysięcy a nie może kupić gry na gog, steam itp...

NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.

Follow me on Instagram jacobswitek
Follow me on Twitter zakino4

#4 valentino2011

valentino2011
  • 2 postów

Napisano 04 stycznia 2015 - 13:01

Po pierwsze rozumiem, że wiesz o tym, że korzystając z jakiegokolwiek torrenta popełniasz przestępstwo - paserstwo = udostępnianie treści.

Jak pracowałem w firmie dostarczającej internet na prośbę policji udostępnialiśmy IP takiego "cwaniaczka".

Hej,

Chciałem tylko zobaczyć jakąś grę. Z torrentów jeszcze nie skorzystałem.Dzięki za ostrzeżenie :)

Hej,

Sprzęt dostałem, dzięki za stronkę. Chciałem tylko zobaczyć jak wygląda gra na iMacu.Pozdrawiam

#5 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 369 postów

Napisano 04 stycznia 2015 - 19:52

Śmierdzi piraceniem i lenistwem, zamykam.

Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych